Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δήμος Διστόμου: «Χακί» βραβείο για τον δρόμο θυσίας στην μνήμη των 228 σφαγιασθέντων την 10η Ιουνίου 1944

Πηγή/Αναδημοσίευση: Dimos24

Μία μεγάλη τιμή δέχθηκε από το υπουργείο Άμυνας, διαμέσου του ΑΣΑΕΔ, το Δίστομο καθώς και άλλοι τέσσερις δήμοι της χώρας (Αθήνας, Αιγάλεω, Καλαβρύτων ,Πέλλας) για την διοργάνωση μαζικών λαϊκών αγώνων στους οποίους συμμετείχαν και στρατιωτικοί, στο πλαίσιο βράβευσης και των δικών του διακριθέντων Αθλητών, με πρώτο τον ασημένιο Ολυμπιονίκη υποπλοίαρχο Γιαννιώτη!
Το βραβείο για τον Δήμο Διστόμου το παρέλαβε ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Γιάννης Γεωργακός από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας κ. Δ. Βίτσα, ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Λουκάς Ζήσης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αγγελόπουλος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού Αμαλία Παπαϊωάννου και Λουκάς Δημάκας, η νομικός Χριστίνα Σταμούλη και ο δημοτικός υπάλληλος Γ. Κώτσου.
Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση όπου τιμήθηκαν όλοι οι διακριθέντες αθλητές το 2016 που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, ανάμεσά τους αρκετοί Ολυμπιονίκες.
Η λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο, όπου βρέθηκαν ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε. Αποστολάκης οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων , οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπράλος και το σύνολο σχεδόν των ενεργών αθλητών των Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν στο ΑΣΑΕΔ και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ κάνοντας ΚΛΙΚ στο πρωτότυπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: