Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Βράβευση αθλητών taekwondo της κ.Ελένης Ανδρέου από την Δημοτική Κοινότητα Δεσφίνας

Μία ξεχωριστή βράβευση στην Δεσφίνα
Τους νεαρούς πρωταθλητές της του TAEKWONDO βράβευσε σήμερα σε μια λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο η Δ.Ε. και η Δ.Κ. Δεσφίνας.
Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νεκτάριος Μίχος κι ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαράλαμπος Καλλιακούδας υποδέχτηκαν και τίμησαν τον 16χρονο Παναγιώτη Λινάρδο, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο πανευρωπϊκό τουρνουά TAEKWONDO στις Βρυξέλλες, καθώς και την 13χρονη Άννα Λινάρδου, η οποία κατετάγη 2η στην κατηγορία της στην ίδια διοργάνωση.
Η νεαρή Άννα αποτέλεσε δε τη μοναδική αθλήτρια της ΕΠΑΝΕ (Εθνικής ομάδας Νοτίου Ελλάδος) η οποια είχε επιλεγεί από τους νομούς Φωκίδας και Βοιωτίας.

Οι δύο αιρετοί προσέφεραν στους συντοπίτες τους αθλητές τιμητική πλακέτα, ενώ εκείνοι από την πλευρά τους ανταπέδωσαν χαρίζοντας τα διπλώματά τους από τον αγώνα αυτό στην πόλη τους.
Ο Νεκ. Μίχος κι ο Χαρ. Καλλιακούδας συνεχάρησαν τους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές τους, τους επεσήμαναν τη σημασία της συνέχισης με νέο ηθικό και διάθεση της σημαντικής προσπάθειας που έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο για την αθλητική τους σταδιοδρομία, αλλά και για την πορεία τους στο στίβο της ζωής και δεσμεύτηκαν για την παροχή κάθε αρωγής από πλευράς Δήμου Δελφών γενικότερα και Δ.Ε. και Δ.Κ. Δεσφίνας ειδικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: