Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ME ΝΙΚΗ 11-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ Η ΟΜΑΔΑ JUNIOR TOY AΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ''ΑΚΑΔΗΜΙΑ'' ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Στις 26 Νοεμβρίου, μετά τον αγώνα Αμβρυσσέα -Δήλεσι (5-0) γράφτηκε στα κοινωνικά δίκτυα για την αντίπαλο του Διστόμου ότι είναι η πιο νεανική ομάδα του Ομίλου Α' Βοιωτίας και ότι έδειξε αρετές και ...μέλλον καθώς είναι μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας παικτών τα 18-19 χρόνια,ενώ 4-5 ήταν 15άρηδες!
Μάλιστα εκθειάζοντας το έργο που κάνει η κωμόπολη του Δηλεσίου στα ..τσικό, συνέχιζε η ανάρτηση ''Από το διοικητικό και τεχνικό teem έμαθα ότι έχουν Ακαδημία με 50-60 παιδιά! Να κινήσεις για μίμηση!''. 
Κάτι που κινείται στην ίδια λογική - αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα- είναι η νέα ομάδα του Αμβρυσσέα Junior (ηλικίες 7-11 ετών) που ξεκίνησε από αγάπη παιδιών, γονιών και προπονητή για το σπορ του ποδοσφαίρου και αναμένεται - με προσπάθεια που όλοι ξέρουν ότι χρειάζεται- για να βγάλει σε λίγα χρόνια παιδιά για την Α' Ομαδα του Διστόμου!
Η ομάδα των μικρών, ξεκίνησε δυναμικά στον όμιλο της (7χ7) όχι μόνο τις προπονήσεις αλλά και το αγωνιστικό μέρος, καθώς την περασμένη Κυριακή κέρδισε 11-1 τον Παρνασσό Αράχοβας Junior μέσα στο Δίστομο!
Tην ομάδα Junior (φώτο) αποτελούν παιδιά από Δίστομο και Στείρι και συγκεκριμένα οι Γιάννης Μπαλαγούρας (τερματοφύλακας), Νότης Μπακούρος, Αγγελος Μπούρας, Χάρης Μπούρας, Βλάσης Μπέλλος, Νίκος Λεμονής, Συμεών Κατσούλης, Κανέλλος Κοτρόγιαννος, Τάσος Λουκάς και Γιάννης Λουλεμέας.
Προπονητής είναι ο Δημήτρης Σπάρος- νέος επαγγελματίας με γνώσεις και όρεξη!.
Σκόρερ του πρώτου αγώνα ήταν οι Άγγελος Μπούρας (4), Γιάννης Λουλεμέας (3), Χάρης Μπούρας (2), Νότης Μπακούρος (1), Βλάσης Μπέλλος(1)
Τα παιδιά έχουν πολλά και καλά πρότυπα από τον πρωτοπόρο της Ά κατηγορίας Αμβρυσσέα και μπορούν να προχωρήσουν, με την στήριξη των γονέων τους.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΊΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ.
Η κίνηση αυτή θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά την ίδρυση ή ενίσχυση και άλλων ομάδων μικρότερων ηλικιών, ώστε να δημιουργηθεί σιγά -σιγά ένα είδος Ακαδημίας ποδοσφαίρου, αυτού του ομαδικού αθλήματος που δίνει χαρά σε συμμετέχοντες και θεατές!.
Λ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: