Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

 ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ " ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ "-''ΑΝΑΠΝΟΗ " 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/8 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 18/8 (18.00) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΡΟΥΖΟ.


ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ:

- ΤΟ 1ο ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ - ΣΤΡΕΣ , ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ . 
ΕΝΩ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ - ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ " GANG SHOU DAO ".

- ΤΟ 2ο ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ.
 ( BULLYING & ANTI BULLYING ),ΕΝΩ
ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ " GANG SHOU DAO "
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ- ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ-  ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.


ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ:

''ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ , Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ .
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ.


Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ  ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η " ΑΝΑΠΝΟΗ " ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ .
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΝ : 17 ΚΑΙ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ " ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ " , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΛΟΥΚΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ,ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ , ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ.

ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 
ΔΙΣΤΟΜΟ 09 - 08 - 2016 
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ.
Τ Η Λ : 0030 6932 034 990

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ 2017 . ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: