Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ το μεγάλο σταυροδρόμι, λίγο πριν μπεις στην Μαρτυρική πόλη του Διστόμου

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ παλαιότερα άρθα από το 2008 και 2009 για το ίδιο θέμα, με υποσχέσεις και δεσμεύσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα ή που δεν τηρήθηκαν ποτέ!!
Το κείμενο είναι το Λουκά Δημάκα.
Προς τα δεξιά πάει Δεσφίνα (Ιτέα,Ναύπακτο,Άμφισσα κλπ). Ευθεία μπροστά πάει Δίστομο, Βυζαντινό Μοναστήρι Οσίου Λουκά, Στείρι κλπ, αλλά πρέπει ...να το φανταστείς, καθώς η πινακίδα ...βοσκάει στην πρασινάδα (Την σήκωσα λίγο για να την φωτογραφίσω...)!
Ποιος είναι αρμόδιος για την αποκατάσταση; Ο Δήμαρχος Γ. Γεωργακός; Ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης; Ο αν. υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζης; Ας τα βρούν! Η Αντιπεριφερειάρχης Φ.Παπαθωμά πάντως έφτιαξε τον φωτισμό στην άλλη διασταύρωση-και μπράβο της!.
Ο Χρ. Σπίρτζης πάντως ας φροντίσει να μπει και καμιά πινακίδα ''ΠΡΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟ'' (και ''ΠΡΟΣ ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ'') στην Εθνική Οδό (Αθηνών -Λαμιας) και μετά, διότι με την μεγάλη αύξηση,τελευταία, του προσκηνυματικού τουρισμού στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, υπάρχει καταγεγραμμένη ανάγκη για διευκόλυνση των ταξιδιωτών!
Ξέρουμε ότι έχει ευαισθησία στο Δίστομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: