Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Π.Α.ΜΕ Λιβαδειάς - ΝΟΕΜΒΡΗΣ 1973… …ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2015 Με αγώνα και θυσία γράφεται η ιστορία… Τιμάμε τους νεκρούς του Νοέμβρη συνεχίζοντας την πάλη τους





Όλοι στον εορτασμό του Πολυτεχνείου
την Τρίτη 17 Νοέμβρη , στις 700 μμ
στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς

42 χρόνια από το Νοέμβρη του '73 το ΠΑΜΕ τιμά την εξέγερση του Πολυτεχνείου δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική, κόντρα στις λυκοσυμμαχίες του θανάτου, για να μπορούν οι λαοί να ζουν στον τόπο τους και να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν.
Έξω το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία
 
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στην αμερικανοΝΑΤΟική, φασιστική δικτατορία, οι στόχοι, τα οράματα και οι προοπτικές εκείνου του αγώνα για γενικότερες ανατροπές αποτελούν και σήμερα οδηγό για τους δικούς μας αγώνες. Ο ηρωικός εκείνος ξεσηκωμός των εργαζομένων και της νεολαίας αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη, δείχνει το δρόμο για τη συλλογική, μαζική, οργάνωση και δράση σήμερα ενάντια στη νέα επίθεση του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων, κόντρα στο νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μεγάλοι λαϊκοί - εργατικοί αγώνες αποτελούν πηγή δύναμης, πείρας, αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για το λαό και τη νεολαία.
Ακόμα και τη Χούντα δεν φοβήθηκαν οι ταξικές δυνάμεις
 
Ειδικά σήμερα, που επιχειρείται στο όνομα της "αριστερής" συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η υποταγή των εργαζομένων στις απαιτήσεις του κεφαλαίου για ζωή και δουλειά χωρίς κοινωνική ασφάλιση, χωρίς παροχές Υγείας και Πρόνοιας, με μισθούς πείνας, χρειάζεται πιο μαχητικά να δοθεί ταξική απάντηση από τους εργάτες και τη νεολαία. Με μαζικοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των λαϊκών επιτροπών, με οδηγό την πετυχημένη απεργία της 12ης Νοέμβρη, να κάνουμε βήματα για την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: