Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ- ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ''ΔΙΣΤΟΜΟ'' ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Χθες αργά την νύχτα ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιανέλλος ανακοίνωσε:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ

Δυστυχως το θεμα 9 που αφορουσε την εναρξη διαλογου μεταξυ ολων των δημοτων για εξευρεση κοινης ονομασιας,ενος διαλογου μεσα απο τα τοπικα συμβουλια υγειους και χωρις παρωπιδες,ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανω παρερμηνευθηκε και καποιοι συνδημοτες διατυπωσαν την αποψη οτι παμε να αφαιρεσουμε ονοματα η να προσβαλλουμε ιστοριες κατι που η δημοτικη αρχη εχει αποδειξει στη πραξη οτι ουτε καν εχει διανοηθει .Παρ οτι αν διαβασει κανεις προσεκτικα το θεμα θα διαπιστωσει οτι ουτε γι αστειο δεν προκυπτει εισηγηση αλλαγης ονοματος..,επικοινωνησα πριν λιγο με τον κο Δημαρχο και συμφωνησαμε να αποσυρθει απο την αυριανη συζητηση διοτι ο θορυβος που δημιουργηθηκε -αποπροσανατολιζει τον κοσμο απο τα πραγματικα προβληματα των τοπικων κοινωνιων .Εχω ξαναγραψει οτι ο Καλλικρατης ενωσε τη μοιρα των χωριων μας και θα πρεπει μονιασμενοι να παλεψουμε για το μελλον του τοπου μας. Εχουμε πολλα προβληματα απεναντι μας και απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο θεμα παρανοηθηκε δεν υπαρχει κανενας λογος να ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ διχονοια Αν καποιοι το επιθυμουν δεν θα βρουν πεδιο στον Δημο μας
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
Προεδρος ΔΣ


Στο Φέισμπουκ ο κ Δημάκας απάντησε τα εξής στην ανακοίνωση του κ Γιαννέλου:

Χαίρομαι που έστω και αργά άκουσες την πρότασή μου - και στο inbox- για απόσυρση ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΗΣ πρότασης. Κανείς δεν παρανόησε τίποτα. Αποκαλύψαμε κρυφές προθέσεις- και το εξηγήσαμε σε πολλές αναρτήσεις ( σχόλια) στο προφίλ μου και αλλού.αλλού. Εξηγώ γιατί ήταν ένα σχέδιο : Κάποιοι - εγώ ξέρω ποιοι αλλά δεν θέλω να ανάψω φωτιές- ενοχλούνται που στο όνομα ''ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΑΡΑΧΩΒΑΣ,ΑΝΤΙΚΥΡΑς,ΣΤΕΙΡΙΟΥ'' ειναι ΠΡΩΤΟ το όνομα του μαρτυρικού Διστόμου και στην πράξη πολλές φορες αναφέρεται ''ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ'' για συντομία ,ιδίως από ξένους. Αυτοί λοιπόν καλλιεργουσαν την ιδέα να φύγει το όνομα το υπάρχον και ο Δήμος να ονομαστεί π.χ. Δήμος Δυτικής Βοιωτίας, Δήμος Παρνασσού κλπ κλπ. Να σβήσει το ιστορικό όνομα ΔΙΣΤΟΜΟ από την πρώτη θέση- αυτό τους καίει. 
Ένα όνομα που ειναι πλέον παγκοσμίως γνωστό ως σύμβολο για τον Αγώνα για τις αποζημιώσεις και θα έπρεπε ΟΛΟΙ να αγωνίζονται ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!. Έτσι ο Πρόεδρος του ΔΣ έβαλε ως θέμα συζήτησης να αρχίσουμε να συζητάμε πως θα βρούμε ...κοινό όνομα! Εδώ το 1946 οι Αμερικανοί άλλαξαν το όνομα μιας πόλης τους λόγω Σφαγής και από ΒΕΡΟΛΙΝΟ την βάφτισαν DISTOMO! 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -ΠΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΌ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- έφερε αποτελεσμα. Η απόσυρση πρέπει να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ. Τελεία και παύλα!

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες - και άλλους φίλους από όλη την Ελλάδα- ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΡΑΘΗΚΑΝ! <<ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ>>!!!!

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: