Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο «Αμβρυσσέας» της Πάτρας, κάνει γνωστό το Δίστομο σε ολόκληρη τη φοιτητική Ελλάδα!!

Από τον Λουκά Μίχα
Τα τελευταία 5 χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο του mini ποδοσφαίρου(miniFootball) στην Ελλάδα, μια ομάδα με το όνομα «Αμβρυσσέας».
Δημιουργήθηκε με αφορμή τον ιστορικό ποδοσφαιρικό σύλλογο «Αμβρυσσέας Διστόμου», απο Διστομίτες που μεγάλωσαν,και άλλους που σπούδαζαν στην Αθήνα, σε συνεργασία με Αθηναίους μαθητές. 
Συμμετείχε σε πρωταθλήματα των κατηγοριών 5x5 και 7x7, με ιδιαίτερη επιτυχία. 
Φέτος άλλαξε πόλη-έδρα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα, αφού ο μόνος Διστομίτης που απέμεινε στην ομάδα, είναι ο αρχηγός της, Λουκάς Μίχας του Κωνσταντίνου, και συνεχίζει με τις σπουδές του στην Πρωτεύουσα της Αχαϊας. 

Μετά απο αποχή 2 χρόνων απο τα γήπεδα του mini Football, επέστρεψε φέτος με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα (N’ Joy Unileague). 
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο «Αμβρυσσέας» στέφθηκε πρωταθλητής Πατρών 2015. Ως εκ τούτου, προκρίθηκε και θα συμμετάσχει στους Τελικούς του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος, όπου θα εκπροσωπήσει την Πάτρα, το τριήμερο 29 – 31 Μαρτίου 2015, στο σοφικό Κορινθίας. 
Οι τελικοί θα αποτελούνται απο τις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των φοιτητουπόλεων της Ελλάδας. Η ομάδα αποτελείται με αλφαβητική σειρά από τους : Θεολόγος Κωνσταντίνος, Λίπι Σωκράτης, Μίχας Λουκάς, Περλέγκος Πέτρος, Σαμαράκης Δημήτρης, Στίνης Κωνσταντίνος, Τασσόπουλος Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: