Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο της παιδικής ηλικίας στην Παραλία Διστόμου

Ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο της παιδικής ηλικίας πραγματοποιείται την Κυριακή (12 το μεσημέρι) στην Παραλία Διστόμου, στον Κινηματογράφο ''Φίλιππος'' (Άσπρα Σπίτια).
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Η ΦΛΟΓΑ, μαζί με πάρα πολλούς φορείς της περιοχής αλλά και την ενεργό στήριξη των μαθητών όλων των σχολείων,όπως και του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας που έχει την εκδήλωση υπό την αιγίδα του.
.
.Βασικός ομιλητής είναι ο  ιατρός Απ..Πουρτσίδης ,Διευθυντής ΕΣΥ του Ογκολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο Παίδων Π& Α. Κυριακού (Ελπίδα). Θα χαιρετίσει  η Πρόεδρος της ''Φλόγας'' κ.Μαρία Τρυφωνίδη

 Μετά την ομιλία -εκδήλωση στον κινηματογράφο, θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός Αγώνας στην Μνήμη του Γιάννη Μανδάνη, μεταξύ της ομάδας της ''Φλόγας'' και μικτής μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, στο Γήπεδο της Ένωσης.
(Η αίθουσα είναι προσφορά της Αλουμίνιον της Ελλάδος)

 Η Φλόγα, είναι εθελοντικός σύλλογος γονιών που τα παιδιά τους ήρθαν αντιμέτωπα με την πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. 
Η Φλόγα είναι δίπλα στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Δραστηριοποιείται,με την συμπαράσταση των μελών,των εθελοντών και των χορηγών του, σε πολλούς τομείς με κυριότερους την ανέγερση και λειτουργία του Ξενώνα, την κατ οίκον νοσηλεία,την λειτουργία σχολείου στον Ξενώνα,την ενίσχυση επιμορφώσεων ιατρών-ογκολόγων, την ενίσχυση της λειτουργίας των Νοσοκομείων Παίδων, την δωρεά  με χορηγία ειδικών ιατρικών μηχανημάτων στα Νοσοκομεία κλπ 

INFO:
Τα γραφεία και ο Ξενώνας της ΦΛΟΓΑΣ είναι  Αιγίου 6-8, στο Γουδή,Αθήνα.
Τηλ. 210 7485000 ,fax 210 7772421
email:floga@floga.org.gr

Σάιτ :www.floga.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: