Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη συμμετοχή και κέφι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας, την Παρασκευή 13 Μαρτίου.
Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο "Νερόμυλος" στην Κρύα της Λιβαδειάς.
Προσκαλεσμένοι ήταν τα μέλη του Συλλόγου καθώς και των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ, με την παρέα τους.
Το γλέντι, με καλό φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική και χορό, κράτησε μέχρι το πρωί και πρόσφερε στους παρευρεθέντες μερικές ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.
Ήταν όμως κυρίως, μια εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν στον ίδιο χώρο δεκάδες φίλοι και συνάδελφοι που, μετά την συνταξιοδότησή τους, είχαν καιρό να βρεθούν και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες και τις παραστάσεις τους απ' την ζωή του συνταξιούχου.
Ήταν η πρώτη διοργάνωση αυτής της μορφής, από την προ τριών ετών ίδρυση του Συλλόγου, και η μεγάλη συμμετοχή σ' αυτή, έδειξε ότι ήταν μια εκδήλωση που την περίμεναν όλοι οι συνάδελφοι συνταξιούχοι.

Η πρόθεση του Συλλόγου είναι, και τονίστηκε στο καλωσόρισμα του προέδρου Δ. Παπιώτη, να καθιερωθεί σαν ετήσια εκδήλωση, την ίδια περίπου εποχή ώστε να αποτελέσει κι αυτή, όπως και οι άλλες μαζικές εκδηλώσεις που συνδιοργανώνει με τους υπόλοιπους συνταξιουχικούς φορείς της περιοχής. μια ακόμα ευκαιρία, όχι μόνο σύσφιξης των κοινωνικών σχέσεων των συνταξιούχων, αλλά και ενίσχυσης της αλληλεγγύης και αγωνιστικότητάς τους μπροστά στα γνωστά τεράστια προβλήματα που τους βρήκαν αλλά και τους περιμένουν.
Σε κάθε ευκαιρία, οι συνταξιούχοι αποδεικνύουν ότι είναι απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι και της ζωής.
Σύλλογος Συνταξιούχων Δ.Υ. Βοιωτίας

ΥΓ. Φωτογραφίες από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου  www.syntaxiviotias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: