Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Τα «φτερά» της πάνω από τα παιδιά με καρκίνο άνοιξε η Πολεμική Αεροπορία.

Τα «φτερά» της πάνω από τα  παιδιά με καρκίνο που  φιλοξενούνται στο «Σπίτι των Παιδιών» του Συλλόγου «Φλόγα» άνοιξε η Πολεμική Αεροπορία με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς.
 Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία Στελεχών της ΠΑ  συνοδευόμενοι από μέλη οικογενειών και την Ορχήστρα της ΠΑ, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2013, επίσκεψη στο «Σπίτι των Παιδιών» του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στο Γουδή.
 Μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και η Ορχήστρα της ΠΑ έπαιξε και τραγούδησε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί τους.
Η Διοίκηση του Συλλόγου , οι γονείς και τα φιλοξενούμενα παιδιά ευχαρίστησαν το ΓΕΑ και ευχήθηκαν στους Αεροπόρους «πάντα καλές προσγειώσεις» και υγεία σε όλο το προσωπικό της Αεροπορίας.

Και το ΓΕΕΘΑ 
 Επίσης τις ημέρες αυτές και το ΓΕΕΘΑ και η ηγεσία του αγκάλιασαν με μια ανθρωπιστική κίνηση αγάπης τα παιδιά της «Φλόγας», όπως άλλωστε κάθε χρόνο.Το ΔΣ της Φλόγας ευχαρίστησαν  θερμά την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την συνεχή συμπαράσταση και ευχήθηκαν κάθε καλό και γεια σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: