Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Θλίψη και οργή είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στον κόσμο της εργασίας , για ένα ακόμη θύμα της ανθρωποκτόνας αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων , που εφαρμόζει πιστά , κυνικά και αδίστακτα η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ .
Ο συνάδελφος σχολικός φύλακας που αυτοκτόνησε στην Πάτρα ήταν το πιο πρόσφατο θύμα ενός καταλόγου συναδέλφων μας που , δυστυχώς , συνεχώς μεγαλώνει.
Κι όμως , η μνημονιακή συγκυβέρνησης , ο ηθικός αυτουργός για τις χιλιάδες αυτοκτονίες στη χώρα μας , συνεχίζει να εφαρμόζει την ίδια απάνθρωπη , αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική , ετοιμάζοντας και νέες απολύσεις , καταργήσεις υπηρεσιών προκειμένου να δοθούν βορρά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στους μεγαλοεργολάβους , στερώντας το δικαίωμα στην εργασία , το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή.
Φτάνει πια! Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Μόνη λύση είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την εφαρμόζουν.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς δηλώνει ότι θα είναι πάντα παρών στους αγώνες των εργαζομένων , με αγωνιστική διάθεση , στην καθημερινή και οργανωμένη πάλη για να ανατραπούν οι απάνθρωποι σχεδιασμοί συγκυβέρνησης και τρόικας και καλεί όλα τα τμήματα της κοινωνίας που πιστεύουν σε αυτή την αναγκαιότητα , να συστρατευτούν μαζί του.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                           ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: