Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Από το ...3ο κουδούνι, στο ...κλικ και το ...φλας: Έκθεση Θεατρικής Φωτογραφίας στην Λιβαδειά

Από το ...τρίτο κουδούνι, στο ...κλικ και το ...φλας- πάντα ''Επί Σκηνής...''! !Σε εξέλιξη βρίσκεται στον  εκθεσιακό χώρο της  Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς η ομαδική έκθεση  Θεατρικής φωτογραφίας από γνωστές παραστάσεις που δόθηκαν στην Αθήνα -αλλά και δίπλα μας, στο Δίστομο, στο πλαίσιο του πετυχημένου Φεστιβάλ Θεάτρου.

Μαγεύει διπλά 
Στην Έκθεση με τίτλο "ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ….." παρουσιάζονται  έργα  των Θανάση Φουκά , Γιώργου Χαριτάκη, Αλέκου Αηδόνη και  Νεφέλης Καράβα Τζανέτη, αποφοίτων της LEICA ACADEMY από θεατρικές παραστάσεις των δυο τελευταίων ετών στην Αθήνα, ενώ επίσης στην έκθεση παίρνει μέρος και η φωτογράφος Έλση   Καϊλη   με φωτογραφίες από το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ''Θεατροφρένεια''. 
Οι καλλιτέχνες του φακού ''αιχμαλώτισαν'' στα έργα τους μια άλλη τέχνη, την υποκριτική, και το αποτέλεσμα μαγεύει διπλά... 

Κάθε Τετάρτη

Τα εγκαίνια της πρωτότυπης Έκθεσης έγιναν την 1η Νοεμβρίου  με μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Η Έκθεση - που διοργανώνεται από την   Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και την ομάδα  iΙlissos art - θα διαρκέσει  έως 30 Νοεμβρίου και μπορεί κάποιος να την επισκεφθεί κάθε Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα  έως τις 9 το βράδυ..
Με τη χορηγία του περιοδικού “ Φωτογράφος ”.Χορηγός επικοινωνίας: fmag - photography fan/magazine - http://www.fmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: