Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μια διαφορετική μουσική βραδιά με τη συμμετοχή του κοινού για την έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Μακροπούλου στην ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ

Η Αστραδενή διοργανώνει μια "διαφορετική" μουσική βραδιάμε την τελευταία ημέρα της έκθεσης "ταξιδεύοντας με τη μουσική" της Χριστίνας Μακροπούλου  με τραγούδια που επιλέγει το κοινό (και συνεχίζει να επιλέγει, εδώ ή εδώ) σαν τίτλους των έργων. 
Διαλέξτε το τραγούδι ή ένα στίχο τραγουδιού από τις μουσικές προτιμήσεις σας που νομίζετε ότι ταιριάζει σαν τίτλος σε κάποιο από τα έργα της Χριστίνας και θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε στη μουσική βραδιά που ετοιμάσαμε για σας το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Χριστίνα και να συζητήσετε μαζί της.
Με ευαισθησία, ταλέντο και υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών η Χριστίνα Μακροπούλου μας ταξιδεύει με τις δημιουργίες της σε κόσμους μαγικούς. Αποτυπώνει στα έργα της την αγάπη τον έρωτα, με λιτές γραμμές και ωραίους συνδυασμούς.
Τα έργα της, λάδια σε μουσαμά, ακουαρέλες και μικτές συνθέσεις, προϊόντα μιας καλλιτεχνικά ώριμης ζωγράφου, εκφράζουν την υποκειμενική της συγκίνηση αλλά και τα μικρά – ανεκπλήρωτα συνήθως – όνειρα όλων μας για μια ζωή διαφορετική, ονειρική, ήρεμη, ανθρώπινη, σε τόπους και πόλεις ειδυλλιακές και φιλόξενες. 
Η Χριστίνα έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια με την οικογένεια της στην Λιβαδειά. Ξεκίνησε τις εικαστικές σπουδές το 1992 με τη ζωγράφο Μαίρη Λαγαρού. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής στο εργαστήριο των Κώστα Αργύρη και Δημήτρη Φώτου, για το χρονικό διάστημα 1994-1997. Από το έτος 2003 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, εγγεγραμμένη στο Τμήμα Ζωγραφικής. Από το 1999 είναι μόνιμη κάτοικος Πάνορμου Τήνου.
Τα έργα που εκτίθενται στην Αστραδενή μπορείτε να τα βρείτε στο Facebook εδώ και να στείλετε τα μουσικά κομμάτια που επιθυμείτε με σχόλιο σαν τίτλο σε κάθε έργο. Όσοι δεν διαθέτουν facebook  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: