Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση στο Συλλαλητήριο της 1 Νοέμβρη από το Π.Α.ΜΕ Λιβαδειάς

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκες,
αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι όλοι μια γροθιά !

Να διαδηλώσουμε μαζικά και να βροντοφωνάξουμε: 
  • Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα!
  • Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας!
  • Να μην αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!
 Εργαζόμενε-άνεργε,
Όλο το προηγούμενο διάστημα πάρθηκαν μέτρα που μας εξαθλίωσαν. Στο «σοκ και δέος» της επίθεσης που δεχτήκαμε, δεν είμαστε προετοιμασμένοι, οργανωμένοι. Πρέπει να ανασυνταχθούμε.

Αγώνες επιθετικοί, μαζικοί, συνεχείς, καλύτερα οργανωμένοι!
Δεν πάμε για να ανακόψουμε μόνο την επίθεση!
Πάμε και για να αποσπάσουμε, να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται !
Αυτή η μάχη, μας χωρά και μας αφορά όλους !

Πριν απ’ όλα χωράει τον άνεργο που οδηγείται στην εξαθλίωση και αντί για αξιοπρέπεια και δουλειά λαμβάνει υποσχέσεις και 5μηνες κακοπληρωμένες ανάσες, τον άνεργο που μένει εκτός επιδότησης για χρόνια, τον άνεργο των 360 ευρώ. Χωράει τον εργαζόμενο των 586 και των 511 ευρώ, τον εργαζόμενο που είδε τον μισθό του να κάνει φτερά, τον εργαζόμενο που δεν πληρώνεται κανονικά. 
Χωράει τον εργαζόμενο που εξαναγκάζεται να εργαστεί σε συνθήκες μαύρης εργασίας χωρίς ένσημα, τον εργαζόμενο που παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα και δουλεύει χωρίς μέτρα ασφαλείας επειδή αυτά "κοστίζουν", τον εργαζόμενο που εξαναγκάζεται να "συμφωνήσει" να δουλεύει οκτώ ώρες και να πληρώνεται τις δύο, τον εργαζόμενο που πιάνει δουλειά για ένα μήνα και μένει "όμηρος" μήπως και του ανανεώσουν τη σύμβαση. Χωράει τον συνταξιούχο που καταδικάζεται να ζήσει με ένα ξεροκόμματο, τον εργαζόμενο που εξαναγκάζεται να δουλεύει μέχρι να πεθάνει.
Αφορά το σύνολο των εργατικών-λαϊκών οικογενειών !
Η ανεργία δεν αφορά μόνο τους ανέργους. Αφορά συνολικά την εργατική τάξη. Στην πλειοψηφία των εργατικών λαϊκών οικογενειών υπάρχουν άνεργοι αλλά και όσοι έχουν εξασφαλίσει ένα κουτσουρεμένο μεροκάματο σήμερα κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο ανά πάσα στιγμή.
Αφορά αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς αγρότες που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική με τις ίδιες συνέπειες στην ζωή τους όπως των εργαζομένων. Αφορά και τους συνταξιούχους που με την πενιχρή τους σύνταξη βοηθάνε τα άνεργα παιδιά τους. 

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί από το Ζάππειο

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα : 6973311744 ή 6970042737

Δεν υπάρχουν σχόλια: