Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου “ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ” -Ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα ''tanagralife''

Το Tanagralife βρέθηκε στην παράσταση που ανέβηκε στο παλιό ΚΕΠ Οινοφύτων από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου ” ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ”με τίτλο: “Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα ” του Ματέι Βιζνιεκ σε σκηνοθεσία του Τάσου Σταθα. Το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου φιλοξενήθηκε θερμά από την θεατρική ομάδα Οινοφύτων “Δημοσθένης Λιάπης” του σκηνοθέτη Δημήτρη Θεοδώρου και της κυρίας Κατερίνας Λιάπη-Δάβρη.
Ενα έργο για τον πόλεμο, για τη ζωή και τον θάνατο. Για τον πόνο, την εξαθλίωση, τα όρια και τα σύνορα των λαών και του μυαλού μας. Για το φυσικό και το μεταφυσικό. Για το ξεπούλημα και το περιθώριο. Για το πένθος και τη λύτρωση. τοπο και άχρονο. Σκληρό και ποιητικό. Αληθινό. Παναθρώπινο.
Το κοινό απόλαυσε μια εξαιρετική παράσταση. Ανάμεσα τους ο κύριος Μιχάλης Γιαννάκης, η κυρία Βιργινία Λιάπη, η κυρία Σοφία Λιάπη -Ράπτη, ο κύριος Μιχάλης Γιαλούρης με την σύζυγό του, η κυρία Μαρία Μπόρση, η κυρία Λίτσα Ζαχάρη-Σταθοπούλου και όλη η θεατρική ομάδα Οινοφύτων “Δημοσθένης Λιάπης” που στηρίζουν όλες τις αντίστοιχες προσπάθειες της περιοχής μας μαζί με το σκηνοθέτη τους κύριο Θεοδώρου.
Επίσης παρευρέθηκαν ο κύριος Βαγγέλης Δάβρης, η όμορφη γυμνάστρια μας Σταυρούλα Γιαλού και πολλοί άλλοι !
Για περισσότερες φωτογραφίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: