Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πραξικόπημα για να φιμώσουν τον Τσίπρα - Φασιστικές τακτικές από την δοσιλογική κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου


Αναδημοσίευση: Στο Κόκκινο
Από την Αυγή

Νέες σελίδες λογοκρισίας στη μαύρη βίβλο της ενημέρωσης επί των ημερών της προσέθεσε χθες η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, καθιστώντας παράλληλα φανερό ότι έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού. Με ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διοίκηση του υποκατάστατου φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το Μαξίμου διέταξε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει μόνο τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής του Αλ. Τσίπρα και όχι την ομιλία του Σαββάτου στη ΔΕΘ, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Την εντολή δέχτηκε να διεκπεραιώσει ο γενικός διευθυντής Β. Θωμόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε την Κουμουνδούρου. Αποδείχθηκε όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Αντ. Μακρυδημήτρη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Ρ. Μορώνη, οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, παρ' ότι διορισμένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά.

-Ωμή κυβερνητική παρέμβαση, για να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η ομιλία Τσίπρα αύριο στη ΔΕΘ, προκάλεσε την παραίτηση ακόμη και διορισμένης διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου Αντ. Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή του Ρ. Μορώνη

-Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να εμποδίσουν τους πολίτες να πληροφορηθούν εγκύρως τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑΔεν υπάρχουν σχόλια: