Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Βγάζουν «στο σφυρί» το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Με την υπογραφή οκτώ υπουργών της κυβέρνησης μειοψηφίας των Σαμαρά-Βενιζέλου (Ι. Στουρνάρας, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Α. Γεωργιάδης, Ι. Μανιάτης, Χ. Αθανασίου και  Όλγα Κεφαλογιάννη) μεταβιβάζεται στο ΤΑΙΠΕΔ, μεταξύ άλλων ακινήτων του δημοσίου, έκταση  11.100.000 τετραγωνικών μέτρων στον Παρνασσό. Με την απόφαση αυτή το ΤΑΙΠΕΔ αποκτά τη δυνατότητα εκχώρησης σε τρίτους, του δικαιώματος εκμετάλλευσης του χιονοδρομικού κέντρου συμπεριλαμβανομένων των κτισμάτων.
Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αφού καταχρέωσαν το Ελληνικό κράτος, ξεπουλούν τα πάντα και ολοκληρώνουν το έργο της καταστροφής της περιοχής και ολόκληρης της χώρας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία. Η εκχώρησή του σε ιδιώτες, στερεί ένα σημαντικό μοχλό ανάπτυξης  για τις περιοχές της Βοιωτίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας που βρίσκονται  γύρω από τον Παρνασσό.
Το ενδεχόμενο συγκέντρωσης επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου, αποτελεί απειλή για το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον του Εθνικού Δρυμού του Παρνασσού.
Δηλώνουμε ότι θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα αναλάβουμε κάθε ουσιαστική πρωτοβουλία με στόχο την ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!
Λιβαδειά 3 Ιουνίου 2014
Περιφερειακή Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: