Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Συνάντηση Αντιπροσωπείας πολιτικών φορέων  και εργαζομένων με τον Υπουργό Υγείας στις 23-06-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της πολικής ηγεσίας και των εργαζομένων των Νοσοκομείων του νομού μας με τον Υπουργό Υγείας την Δευτέρα στις            23/6/14.
Όσο και αν προσπάθησαν να διαφωνήσουν με την πολιτική της υγείας που προσπαθούν οι κυβερνητικοί να εφαρμόσουν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν καμία ουσιαστική δέσμευση του Υπουργού παρά μόνο την πρόσληψη ιατρικού επικουρικού προσωπικού και για τα δυο νοσοκομεία.
Οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας κατά τη συνάντηση ότι κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει φυσικά δεν μας έπεισε και θεωρούμε ότι το « μπάλωμα» που θέλει να κάνει είναι σαρκαστικό και ειρωνικό.


Το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς θα αναλάβει δράση  για την ανάπτυξη ενός πολυμέτωπου αγώνα με τη συμμετοχή κοινωνικών φορέων και των τοπικών κοινωνιών για την υπεράσπιση της λειτουργίας του νοσοκομείου.
Εκτιμώντας τις απαντήσεις της πολιτικής ηγεσίας θα βρίσκετε σε στενή παρακολούθηση για την υλοποίηση των προτάσεων και θα προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Ως εργαζόμενοι πιστεύουμε ότι με την επάνδρωση του νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό, το νοσοκομείο  θα μπορέσει να παρέχει αρτιότερες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο πολίτης της Λιβαδειάς πρέπει επιτέλους να αποκτήσει το σωστά επανδρωμένο και στελεχωμένο νοσοκομείο που του αξίζει!!!!  







Το Δ.Σ του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: