Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Ξανά το ''Al Jazeera'' στο Δίστομο σε διάστημα τριών μηνών

Πηγή/Αναδημοσίευση: Επίκουρος Ιτέας
Μια απρόσμενη Διεθνοποίηση 
Έναν απρόσμενο φίλο και ανέξοδο ανά την υφήλιο διαφημιστή της Γερμανικής κτηνωδίας στο Δίστομο, βρήκαν οι κάτοικοι της πόλεως στο πρόσωπο του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ''Al Jazeera''.  Ειδικά οι αραβόφωνοι και οι μεγάλες κοινωνικές τάξεις των απανταχού ανά την γη εχόντων σχέση με το αραβικό στοιχείο, θα πληροφορηθούν για τις ανιδιοτελείς και ανθρωπιστικές ''αγαθοεργίες'' της ''διακεκριμένης Αρίας'' φυλής των Γερμανών
κατά την διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από αυτούς, για το διάστημα 1941 έως 1944.  Θα πληροφορηθούν με αντικειμενικότητα τις λεπτομέρειες από το ολοκαύτωμα  του Διστόμου, το οποίο ''χάρισαν'' χωρίς ενδοιασμούς στους κατοίκους του, οι Γερμανοί ''φίλοι'' μας.
Το ''Mega'', αδυνατεί να παρακολουθήσει τον ''κατήφορο'' της παραπληροφόρησης από το ''Al Jazeera'' και την ίδια ώρα θα ανα-μεταδίδει τις απόψεις του μέγιστου Πάγκαλου για τον Τσίπρα, τις Δημοτικές εκλογές, για την ''Ελιά'' και τον Βενιζέλο.  Το δε ''Ant1'' θα μεταδίδει αμέσως μετά την γνωστή τουρκικής παραγωγής, ελληνοπρεπή σειρά, τις δηλώσεις του επιφανούς δημοσιογράφου-σχολιαστή του, για το πόσο κακοί είναι όλοι οι πολιτικοί, εκτός από τον Σαμαρά.  Τέλος το ''Σκάϊ'' θα προβάλει στιγμιότυπα από την πρωτοβουλία του για δενδροφύτευση 450 βασιλικών στο κατεστραμμένο δάσος των Σκουριών της Χαλκιδικής.  
Η νύκτα με την ημέρα...Για την Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: