Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κοσμοσυρροή στην συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά στο Δίστομο.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σάββατο, 17 Μαΐου. Μπροστά σε ένα πολυπληθές και θερμό ακροατήριο, στην Πάνω Πλατεία του Διστόμου, μίλησε χθες Παρασκευή 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Πανουργιάς, αποσπώντας τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων και στέλνοντας σαφές μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου..

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού, για τους οποίους ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς δήλωσε: «τους ξέρετε…  είναι πρόσωπα που ζουν ανάμεσά σας…, πρόσωπα τα οποία είναι καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες ζουν, δυναμικά, χωρίς κομματικές προσηλώσεις και υστεροβουλίες, που ζητούν καθαρή εντολή για να εργαστούν μεθοδικά και διάφανα για τα δημοτικά διαμερίσματα από τα οποία προέρχονται, αλλά και για τον Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντικυρας στο σύνολό του.»


Στην ομιλία του ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς έκανε ένα εκτενή απολογισμό των έργων και των δράσεων που υλοποίησε ο Δήμος Διστόμου κατά την 4ετία που ήταν Δήμαρχος ο ίδιος, καλώντας, ουσιαστικά, τους πολίτες τόσο του Διστόμου, όσο και της Αράχωβας, της Αντίκυρας, του Στειρίου και της Παραλίας Διστόμου να αξιολογήσουν το έργο να κρίνουν και να εμπιστευτούν τον Ενωτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό για την επόμενη πενταετία.

Επίσης, έκανε λόγο για έναν δήμο που θα μπορεί να χαράξει αναπτυξιακή στρατηγική για την περιοχή. Να αξιοποιήσει και να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Για έναν δήμο που θα δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη

Και συγκεκριμένα για το Δίστομο, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτικός Ανεξάρτητος Συνδυασμός» κ. Αθανάσιος Πανουργιάς δήλωσε: «Με την εισήγηση στο Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος για την διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού Βερβάς – Δίστομο – Στείρι - Όσιος Λουκάς, θα διευκολυνθεί η έλευση των διερχόμενων οχημάτων με σκοπό την τουριστική αναβάθμιση του Διστόμου, του Στειρίου και της Παραλίας Διστόμου».

Χωρίς να απαξιώσει τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αλλά και χωρίς να υποσχεθεί ότι σε 5 χρόνια θα δημιουργήσει ένα παράδεισο, οι παρεμβάσεις του κ. Αθανασίου Πανουργιά θα είναι καθοριστικές.

Τελειώνοντας, ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, ανέφερε: «πολίτες της Αράχωβας, της Αντίκυρας, του Διστόμου, του Στειρίου, της Παραλίας Διστόμου, θα σας χρειαστούμε περισσότερο μετά τις 18 Μαΐου... Και αυτό γιατί ο δικός μας αγώνας τότε θα ξεκινήσει. Ένας αγώνας με πίστη στη δημιουργικότητα. Ένας αγώνας με θέληση για δουλειά. Με πείσμα για βελτίωση. Ένας αγώνας που αισιοδοξεί να αλλάξει τους όρους ποιότητας ζωής του τόπου μας. Ένας αγώνας που δεν θα είναι ταχύτητας αλλά αντοχής. Και σε αυτό τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: