Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Γλέζο



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιου Πανουργιά με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Γλέζο.


Τετάρτη, 14 Μαΐου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, το πρωί της Τετάρτης, 14 Μαΐου συναντήθηκε με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανώλη Γλέζο.
Οι δύο υποψήφιοι συνδέονται φιλικά από την περίοδο που ο κ. Αθανάσιος Πανουργιάς διετέλεσε Πρόεδρος του "Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος περιόδου 1940-44 - Ελληνικά Ολοκαυτώματα" (Ιούνιος – Δεκέμβριος 2010.)

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση ο επικεφαλής του “Ενωτικού Ανεξάρτητου Συνδυασμού” κ. Αθανάσιος Πανουργιάς δήλωσε: «Τον Μανώλη Γλέζο τον είχα ακουστά χρόνια… Από την στιγμή όμως που τον γνώρισα, με έκανε να τον θεωρώ φίλο, συναγωνιστή και συνοδοιπόρο! Συνεργαστήκαμε στενά για να προωθήσουμε και να υπερασπίσουμε το δίκαιο αίτημα των Διστομιτών για τη καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και πιστεύω ότι μετά τις 18 Μαΐου θα ξανασυνεργαστούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: