Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ προς του υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

ΠΡΟΣ:
Υποψήφιους Δημάρχους Δήμου
Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας
κκ Γεωργακό Ιωάννη
Ζάκκα Λουκά
Πανουργιά Αθανάσιο
Πατσαντάρα Ιωάννη
Ευχόμαστε να υπάρξει ένας καλός και εποικοδομητικός προεκλογικός αγώνας, και το αποτελέσματα του να είναι προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.
Ο Α.Π.Ο. «Αμβρυσσέας», το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας, έχει συνεχή παρουσία σε τοπικά, αλλά και εθνικά πρωταθλήματα και αθλητές που έχουν αναδειχθεί από αυτό, έχουν διακριθεί σε μεγάλες κατηγορίες, και παραγωγικές ομάδες περιφερειακού αλλά και εθνικού επιπέδου. Το σωματείο μας αποτελεί τον βασικό αθλητικό φορέα του μαζικού ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής μας, με καθαρή πορεία και έντιμες σχέσεις.

Από δεκαετίες απέκτησε ιδιόκτητο γήπεδο με δωρεές του Πατριωτικού Συλλόγου Διστομιτών του Σικάγο, όσο και με την εθελοντική εργασία των συγχωριανών μας. Το γήπεδο δωρίσθηκε από τον σύλλογό μας στον Δήμο Διστόμου, με σκοπό να το ανακατασκευάσει, ώστε να πάρει την σχετική άδεια και να το χρησιμοποιήσει μετά από διάστημα 5 ετών, στη διάρκεια των οποίων αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί γήπεδα όμορων περιοχών. Συμβατικά ο Δήμος Διστόμου, και επομένως η διάδοχη κατάστασή του, ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας - Αντίκυρας, ανέλαβε την συντήρησή του.
Το γήπεδο, που ανακαινίσθηκε το 2010 χρειάζεται πολλές πρόσθετες παρεμβάσεις για να γίνει λειτουργικό για τους αθλητές και φιλικό για τους θεατές, καθώς και για να πάρει την απαιτούμενη άδεια από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας. Μεταξύ των άλλων παρεμβάσεων, θεωρείται απαραίτητη και η συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα, καθώς και του εδάφους κάτω από αυτό, που έχει υποστεί φθορές, εξαιτίας της ελλιπούς υποδομής αγωγών για την διέξοδο των ομβρίων υδάτων. Επιπλέον πολύ σημαντική είναι και η δημιουργία εξέδρας για τους θεατές, υποδομή την οποία διαθέτουν τα περισσότερα γήπεδα ομάδων, ακόμη και μικρότερων κατηγοριών, και η απουσία της οποίας ταλαιπωρεί χρόνια τους φιλάθλους της ομάδας.
Κύριοι,
Επιθυμούμε από εσάς να μάθουμε το σχέδιο και τον προγραμματισμό σας για την λύση των προαναφερθέντων προβλημάτων, αλλά και για τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού, όπως το κλειστό γυμναστήριο και το μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο τύπου 5Χ5.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους Υποψηφίους καλή επιτυχία και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική αγαστή συνεργασία με το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: