Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε Λιβαδειάς


Ελάχιστες ημέρες πριν την απεργία που έχει αποφασίσει η ΓΣΕΕ και δεν έχει καθοριστεί ως τώρα το πλαίσιο της απεργίας, δεν έχουν σταλεί τα αντίστοιχα έγγραφα στην κυβέρνηση και στις εργοδοτικές ενώσεις, δεν έχουν ενημερωθεί οι οργανώσεις, δεν έχει βγει κανένα προπαγανδιστικό υλικό, δεν έχει παρθεί καμία πρωτοβουλία προετοιμασίας. Στους κλάδους δε, δυνάμεις που πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ διατείνονται πως δεν υπάρχει απόφαση για απεργία.



Είναι η ίδια πρακτική που ακολουθείται και από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς που ουσιαστικά "θάβει" την απεργία στις 9 Απρίλη. Μία βδομάδα πριν την απεργία και δεν έχει συνεδριάσει το Δ/Σ του ΕΚΛ . Ταυτόχρονα δεν έχουν ενημερωθεί τα πρωτοβάθμια σωματεία που είναι στην δύναμη του.
Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη ότι ο σχεδιασμός τους και η κατεύθυνση που ακολουθούν θα ήταν διαφορετική, αλλά πια δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους από την στάση των συνδικαλιστικών δυνάμεων που συγκροτούν την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Να πάρουν στα χέρια τους την ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, τους ίδιους τους αγώνες του, με τις μορφές και την κλιμάκωση που οι ίδιοι θα επιλέγουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 του Απρίλη στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 10.30 το πρωί.
Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: