Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μ΄ ένα τηλεφώνημα η στρατολογία ...σπίτι σας!


Πηγή/Αναδημοσίευση: On Alert

Με ένα...ντριν η Στρατολογία Αττικής στις ...διαταγές σας!
Μετά την  Διαδικτυακή εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με την Στρατολογία πολιτών - μεσω των ΚΕΠ των Δήμων-  η Διεύθυνση Στρατολογίας του ΓΕΕΘΑ προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα μηχανοργάνωσης για να καταστήσει τις υπηρεσίες της πιο φιλικές στον πολίτη! Ειδικά για το λεκανοπέδιο Αττικής , όπου κατοικεί και συναλλάσσεται σχεδόν το 50% των πολιτών της χώρας, ίδρυσε την <<Υπηρεσία Τηλεφωνικής Υποστήριξης Στρατολογικών Υπηρεσιών Αττικής>> (ΥΤΥΣΥΑ), σε μια προσπάθεια να  εξαλείψει το ...τηλεφωνικό χάος και τους πολλούς και διάσπαρτους αριθμούς κλήσης στις στρατολογικές υπηρεσίες στο Ρουφ, τις  ...αναμονές, τις κλήσεις σε μη αρμόδια πρόσωπα και  τις λάθος κλήσεις που ταλαιπωρούν πολίτες και προσωπικό!


Ετσι για πιο άμεση, συγκροτημένη και σίγουρη επικοινωνία  από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  λειτουργεί η ''Υπηρεσία Τηλεφωνικής Υποστήριξης Στρατολογικών Υπηρεσιών Αττικής'' (ΥΤΥΣΥΑ), εντός του στρατοπέδου «ΓΑΖΗ» στην οδό Πέτρου Ράλλη 1 στο Ρουφ, που είναι η έδρα των στρατολογικών υπηρεσιών με τις οποίες συναλλάσσεται ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην εν λόγω  Υπηρεσία για την παροχή πληροφοριών που αφορούν :
                       -Θέματα στρατολογικής νομοθεσίας,
                       -Οποιαδήποτε προσωποποιημένη (ατομική)  πληροφορία, πού αφορά τη στρατολογική τους κατάσταση,
                    -Πληροφορίες για διαδικαστικά θέματα (τρόπος, χρόνος και τόπος υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, έκδοσης πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύουσες προθεσμίες κλπ). 
           Οι αριθμοί κλήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της υπηρεσίας είναι οι εξής: 2131501636, 2131501637, 2131501638, 2131501639 και 2131501640.

Ήδη οι αριθμοί αυτοί - που θα είναι μόνιμοι- άρχισαν να αναγράφονται σε έγραφα που λαμβάνουν είτε οι στρατεύσιμοι (π.χ., δελτίο επιλογής , παροχή αναβολής) είτε  οι απολυόμενοι ( πχ απολυτήρια) ώστε να τα έχουν όταν τα χρειαστούν.


 Το τηλεφωνικό αυτό Κέντρο στελεχώθηκε με 5 Επαγγελματίες Οπλίτες ειδικά εκπαιδευμένους, οι οποίοι μαζί με τον προϊστάμενό τους, υποδέχονται τις κλήσεις, χωρίς - κατά το πλείστον - αναμονές και είτε πληροφορούν απευθείας είτε συνδέουν με το κατάλληλο στέλεχος της Στρατολογίας, αφού πρώτα εξασφλίσουν ότι το συγκεκριμένο στέλεχος είναι αρμόδιο για το συγκεκριμένο αίτημα! Τέρμα δηλαδή  <<σας συνδέουμε και ...βλέπουμε!>>.
       
 Σκοπός της  υπηρεσίας αυτής είναι :
                       - Η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών επικοινωνίας του κοινού με τις Στρατολογικές Υπηρεσίες, που εδρεύουν στο Ν. Αττικής
                        -Η οργανωμένη τηλεφωνική εξυπηρέτηση του κοινού.
                        -Η μείωση του χρόνου αναμονής  των πολιτών
                        -Η μείωση της ανάγκης αυτοπρόσωπης παρουσίας των πολιτών στις Στρατολογικές Υπηρεσίες
                        -Η μείωση του όγκου των τηλεφωνικών κλήσεων προς τις Στρατολογικές Υπηρεσίες
                        -Η ταχύτερη αξιολόγηση και διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών
             -Η ποιοτική αξιοποίηση, του εργαζόμενου στις Στρατολογικές Υπηρεσίες, προσωπικού   και        
             -Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.
       
 Να σημειωθεί επίσης, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται και από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Στρατολογίας (www.stratologia.gr), ο οποίος καλύπτει μεγάλο φάσμα πληροφοριών, κλιμακούμενο από γενικότερης φύσης πληροφορίες στρατολογικού περιεχομένου μέχρι και προσωποποιημένες πληροφορίες (κατάθεσης Δελτίου Απογραφής, κατανομής σε Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων αναβολής κατάταξης, κατάταξης κλπ ).

Διαβάστε ακόμη:

Πιστοποιητικό ότι είναι άθεοι ζητούν από νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι

Δεν υπάρχουν σχόλια: