Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

3 συγγραφείς στο εντευκτήριο του περιοδικού Εμβόλιμον στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, την Τετάρτη 19 /2/2014 στις 8 μμ


Μία συνάντηση και γνωριμία με τις εκδόσεις Εύμαρος πραγματοποιούμε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στο εντευκτήριο του Εμβολίμου. Τρεις συγγραφείς θα είναι κοντά μας να μιλήσουν για τα βιβλία τους:

Η Μαρώ Τριανταφύλλου, πεζογράφος, μεταφράστρια και συνεργάτιδα του περιοδικού μας, με το βιβλίο διηγημάτων Τι νέα από το στρατόπεδο του Κρίστενβελτ; που ουσιαστικά είναι απλές ιστορίες, απλών ανθρώπων του αθηναϊκού κέντρου… Σαν ένα ημερολόγιο της κρίσης που ζούμε αυτά τα χρόνια.


Ο Κώστας Ποντικόπουλος με το αφήγημα Τα μπλουζ του Αγίου Παντελεήμονα, μια αναδρομή μνήμης, μέσα από τα μάτια ενός νεαρού αγοριού, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 ως τις μέρες μας  στην περιοχή που τόσο πολύ κυρίαρχη θέση απέκτησε στα ΜΜΕ της εποχής μας.

Ο, και εκδότης του Εύμαρου, Πέτρος Κακολύρης με το αφήγημα Η ιστορία της καρδιάς μου, που είναι η διήγηση του χρονικού της μεταμόσχευσής του. Ένα κείμενο ύμνος στην ιατρική επιστήμη και τεχνολογία, στην αγάπη, την αλληλεγγύη, ένας ύμνος στη ζωή και στις χαρές της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: