Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Φιλοφασιστικό παραλήρημα της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Πηγή/Αναδημοσίευση: info-war
Οργή για στίχους που γράφτηκαν εναντίον του Μουσολίνι εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος Άννα Ασημακοπούλου.
Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή τραγούδησε το Bandiera Rosa, ένα από τα τραγούδια που έλεγαν οι Ιταλοί παρτιζάνοι απέναντι στους μελανοχίτωνες του Μουσολίνι, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου.
Στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το left.gr, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Τέταρτη συνεχόμενη μέρα ρωτούμε τον κ. Τσίπρα για τους συμμάχους του και τις θέσεις που υποστηρίζουν στην Ευρώπη, και απάντηση δεν παίρνουμε.
Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του, μετά και τη νέα αποκάλυψη, ότι ο κ. Τσίπρας με υψωμένη τη γροθιά, μαζί με συντρόφους του από τα περιθωριακά σταλινικά κόμματα της Ευρώπης, τραγούδησε με υπερηφάνεια τον ύμνο στον Κομμουνισμό «παντιέρα ρόσα», ανακοινώνοντας έτσι, την υποψηφιότητά του. Για να γνωρίζουν οι Έλληνες, το «παντιέρα ρόσα», καλεί σε ανύψωση της κόκκινης (κομμουνιστικής) σημαίας, και κλείνει με το περίφημο «Ζήτω ο κομμουνισμός».
Όπως έχουμε εξηγήσει σε παλαιότερη εκπομπή του INFOWAR ο συγκεκριμένος στίχος προστέθηκε ως απάντηση στην άνοδο του Μουσολίνι και των ταγμάτων θανάτου του.
Η Νέα Δημοκρατία μας έχει συνηθίσει σε ακροδεξιά και φιλοχουντικά ξεσπάσματα. Για πρώτη φορά όμως εκφράζεται ανοιχτά τέτοιο μίσος για τους αντιπάλους του φασισμού και συγκεκριμένα του Μπενίτο Μουσολίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: