Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Στάση πληρωμών από τη Νέα Δημοκρατία ... δεν πληρώνει ΔΕΗ και χαράτσι !

Αναδημοσίευση: Triklopodia.gr

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, λένε.
Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι άτιμος και υποκριτής και αδιαφορεί να κρατήσει ακόμη και τα προσχήματα;
Το ερώτημα καλείται να απαντήσει η ΝΔ, η οποία όπως αποκαλύπτει το περιοδικό έρευνας «Hot Doc» , την ίδια στιγμή που κατηγορεί τους απανταχού δήθεν τζαμπατζήδες και ζητά επιτακτικά να πληρώσουν τα «σπασμένα» επικαλούμενη διαρκώς τη νομιμότητα, η ίδια αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο!

Χρησιμοποιεί δε ως άλλοθι για το διαρκώς αυξανόμενο χρέος της και την αδυναμία της να το αποπληρώσει την οικονομική κρίση και ζητάει από τη ΔΕΗ συνεχείς διευκολύνσεις, οι οποίες πάντοτε γίνονται δεκτές. Η ΔΕΗ την ώρα που δίχως δισταγμό, αφήνει χωρίς ρεύμα πολυμελείς οικογένειες που δεν έχουν τα στοιχειώδη, για τα μάτια της ΝΔ, παρανομεί. Και, ακόμη κι όταν αποφασίζει να δράσει εκδίδοντας εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, για ένα χρέος που σήμερα ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ, αυτές δεν υλοποιούνται.
Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ. Κάνουν ρυθμίσεις χρεών τις οποίες δεν τηρούν ποτέ και αργότερα κάνουν νέες ρυθμίσεις τις οποίες επίσης δεν τηρούν. Τα κόμματα, με μπροστάρισσα τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, αντιλαμβάνονται το κράτος ως παραμάγαζό τους. Κι όταν κανείς τους εγκαλεί και τους ζητάει απαντήσεις, χώνουν το κεφάλι στην άμμο και κάνουν πως δεν βλέπουν. Μαζί τους και οι πληττόμενοι από τα τερτίπια τους φορείς του δημοσίου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε όλα τα ντοκουμέντα στο HOT DOC που κυκλοφορεί.
http://arouraios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: