Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάρτηση-σοκ στο facebook από τον Διοικητή της ΚΕΕΔ


Έστειλε ο Crazy butcher

Κάνει λόγο για πιθανή δολοφονία πολιτικού! Μια ανάρτηση στο facebook του Ταξίαρχου εν αποστρατεία, Ιωάννη Τζιάκη,"διοικητή" της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, πριν από περίπου ένα χρόνο, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr
Πρόκειται για μια σελίδα από μια φανταστική εφημερίδα, που "ενημερώνει" για μία δίκη εναντίον των "εθνοπροδοτών το 2014". Οι φωτογραφίες που δεσπόζουν είναι του Παπανδρέου , του Βενιζέλου και δεξιά του Παπακωνσταντίνου. Το φανταστικό φύλλο της εφημερίδας, έχει και συγκεκριμένες ποινές για όσους ψήφισαν το μνημόνιο. Δεξιά κάνει εντύπωση η περιγραφή μιας φανταστικής δολοφονίας που περιγράφεται ως εξής:
"o υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης των Εθνοπροδοτών του 2009, δολοφονήθηκε 18 μόλις μέρες από την έναρξη της μεγάλης δίκης του 2014, από ελεύθερο σκοπευτή" 
Εντύπωση κάνει το σχόλιο του διοικητή της ΚΕΕΔ, Τζιάκη Ιωάννη στην συγκεκριμένη "εφημερίδα" , που είναι το εξής:"Λέτε να κάτσει;"

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Τζιάκης Ιωάννης διέψευσε πάντως κατηγορηματικά τις φήμες περί πραξικοπήματος. Στην ανακοίνωση της, η ΚΕΕΔ κάνει λόγο για «αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία τους», ενώ διευκρινίζει πως τα μέλη της δεν είναι ούτε Αριστεροί ούτε Δεξιοί και σε καμία περίπτωση υπέρμαχοι του ναζισμού.

Ο διοικητής της ΚΕΕΔ πάντως, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Γιάννης Τζιάκης, σε ανάρτηση του στο facebook τόνισε: «Παρακαλώ όλους να μην κάνουν αναρτήσεις σχετικά με το θέμα του ''πραξικοπήματος'' της ΚΕΕΔ, για την δική τους ασφάλεια».

 Η ανακοίνωση της ΚΕΕΔ:

«Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.
Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς δεν σχετίζεται με πραξικοπηματικές ή άλλες αντισυνταγματικές ενέργειες καμίας πλευράς. Μένουμε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον ελληνικό λαό που εκδηλώνεται με συρροή μηνυμάτων.

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν εμφανίστηκε χθές. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα ενδεικτικά αναφέρονται:

Αντιμνημονιακή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Γερμανική πρεσβεία.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στη Ανωτάτη Αρχή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση επιστολής στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της Α. Μέρκελ.
Τα συνθήματά μας είναι "Δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων Ιερά" και "Μαζί - μαζί να φύγουν οι Ναζί".

Τυχόν διασυνδέσεις της (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Μας ενώνει η ελληνική Σημαία και η αγάπη μας για τη Πατρίδα. Η πρόσκληση και η διακήρυξή μας, έχουν σταλεί σε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς και στους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: