Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Η Ακαδημία Τάεκβοντο Στερεάς Ελλάδας, στο Πανεπιστήμιο International Lounge Keimyung Uninersity, στην ΚορέαΗ Ακαδημία Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλαδας ταξίδεψε φέτος με την Ελληνική Αποστολή του Τάεκβοντο στην Σεουλ της Κορέας φιλοξενούμενοι απ το Πανεπιστήμιο Γυμναστικής Τάεκβοντο International Lounge Keimyung Univesity.
Για έναν ολόκληρο μήνα οι αθλητές προπονούνταν με τους Κορεάτες Αθλητές Τάεκβοντο και η κ. Ελένη Ανδρέου ως ομοσπονδιακή προπονήτρια Ά αλλα και με την ιδιότητά της ως απόφοιτος Ελληνικού Πανεπιστημίου Γυμναστικής (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης) είχε τον άνετο χρονο όλη αυτή την περίοδο του ενός μηνός και την ιδιαίτερη ευκαιρία να συνεργαστεί άμεσα με τον Πρύτανη του Κορεάτικου Πανεπιστημίου Τάεκβοντο καθώς και με ολόκληρη την Πανεπιστημιακή κοινότητα!

Ο αθλητής της Ακαδημίας Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλαδας κατέκτησε την πρώτη θέση έχοντας αντιπάλους κορεάτες αθλητές και τιμητικά η Ακαδημία στην επόμενη αθλητική χρονιά θα του αναθέσει προπονητικά έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: