Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Μετονομασία της οδού Αναπαύσεως σε οδό Ανδριτσόπουλου, στην μνήμη του δολοφονηθέντος αστυνομικού, που έπεσε στο Δίστομο
image002ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267350101, FAX : 22670-22063
E-MAIL: info@daa.gov.gr
Δίστομο, 21/6/2013
    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γεγονός της δολοφονίας του Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσοπούλου, από καταζητούμενους Αλβανούς κακοποιούς, άφησε άφωνους τους συντοπίτες μας και εμβρόντητη την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι, τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια για τα τοπικά πράγματα ήταν πρωτόγνωρη. Παράλληλα δε, κατέδειξε το μέγεθος της ευθύνης και της αίσθησης για την εκτέλεση του καθήκοντος που χαρακτήριζε τον απολεσθέντα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και στους οικείους.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη, της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 37/χρονου φρουρού της εννόμου τάξεως, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου,
στην έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013, ομόφωνα αποφάσισε την μετονομασία της οδού Αναπαύσεως από το ύψος της οικίας του Σωτήρη Νταραδήμα μέχρι τον περιφερειακό του Διστόμου, σε οδό “Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσοπούλου”. Στο σημείο δε, του χώρου της δολοφονίας, θα αναρτηθεί μαρμάρινη επιγραφή.
Η υπ’ αριθ. 29/2013 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου εστάλη προς έγκριση στην αρμόδια Επιτροπή (ονομασία και μετονομασία οδών, πλατειών κ.λ.π.) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: