Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νεκρός αστυνομικός στο Δίστομο από πυρά κακοποιών


ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  Real.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 5 δραστών, οι οποίοι στις 02:00 τα ξημερώματα αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς σε μπλόκο, στο Δίστομο. *( Μέσα στην πόλη στην οδό Αναπάυσεως - παλαιό νεκροταφείο ).
Οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς, αφού πρώτα δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήραν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των αστυνομικών, τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους.  Από τα πυρά τραυματίστηκε θανάσιμα στο πόδι ένας 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου και κατέληξε στα τραύματά του.


 Πηγή/Αναδημοσίευση: Καθημερινή

Νεκρός υπαρχιφύλακας απο πυρά κακοποιών στο Δίστομο


Ένας υπαρχιφύλακας 37 ετών, που υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδειάς, σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με άγνωστους κακοποιούς. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ωστόσο, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Γύρω στις δύο το πρωί, στην περιοχή του Διστόμου, ομάδα αστυνομικών επιχείρησε να ελέγξει πέντε πεζούς, οι οποίοι αντέδρασαν ανοίγοντας πυρ και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα απο τα περιπολικά και διέφυγαν πυροβολώντας, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του υπαρχιφύλακα.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λειβαδιάς όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: