Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

''Το κλεμμένο μας τσίρκο'' - Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ 15ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 9.00 ΜΜ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 5)


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

OST – Original Soundtrack / Φάνης Λογοθέτης


Το OST– Original Soundtrack είναι ένα ντοκιμαντέρ για την μουσική στον κινηματογράφο, που δεν απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό,
αλλά έχει σκοπό να μας βάλει στον κόσμο των συνθετών, των σκηνοθετών και των σάουντρακ, σ’ ένα ταξίδι στη μαγεία της μουσικής για το σινεμά. Μιλούν οι Τρέβορ Τζόουνς, Νικολά Πιοβάνι, Παντελής Βούλγαρης, Περικλής Χούρσογλου, Νίκος Κυπουργός, Νίκος Πλατύραχος, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Γιώργος Χατζηνάσιος, Σάιμον Μπλουμ Νικολαΐδης, Θάνος Φουργιώτης, Νίκος Γκροσδάνης, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Έλλη Γρίβα, Γιώργος Βαρσαμάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Το κλεμμένο μας τσίρκο / Χρήστος Πανάγος, Κώστας Μακρινός
Βρισκόμαστε στην άνοιξη του 2012, στην Ελλάδα της οικονομικής –και όχι μόνο– κρίσης, και πιο συγκεκριμένα κάπου ανάμεσα στον «πυρετό» δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Ο B.D. Foxmoor (Active Member) μαζί με το Low Bap μπουλούκι Kramahoperrata 2012, αγνοώντας το κλίμα των ημερών και 40 περίπου χρόνια μετά την πρώτη παράσταση του Μεγάλου μας τσίρκου, στήνουν το Κλεμμένο μας τσίρκο για να μοιραστούν τη δικιά τους καταγραφή από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα, χρεώνοντας στη χειρότερη γενιά -τη γενιά της μεταπολίτευσης– τα «αγδίκιωτα φταιξίματα». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το οδοιπορικό του βλάσφημου αυτού τσίρκου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: