Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το Νέο Ηρωικό ΟΧΙ της Κύπρου,από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Οι λαοί που αντιστέκονται καθορίζουν την μοίρα τους. 
Μετά το 2004 πάλι από την Κύπρο ακούστηκε το μεγάλο ΟΧΙ. 
Εμπρός στο ψευτοδίλημμα οι Κύπριοι βουλευτές επέδειξαν πατριωτική στάση δίνοντας ένα ηχηρό ΟΧΙ στους επίδοξους δυνάστες. 

Αντίθετα με τα δικά μας ανδρείκελα, που συνεχώς ''σκύβουν'' και συναινούν  εδώ και τρία χρόνια, οδηγώντας την χώρα και τους  Έλληνες από το κακό στο χειρότερο, στην αυτοχειρία. 

Θα είναι δύσκολη η συνέχεια και μόνο ενωμένος όλος ο Ελληνισμός σε ένα κοινό ισχυρό Πατριωτικό Μέτωπο θα μπορέσει να αντισταθεί, να τους σταματήσει και να τους ανατρέψει, δίνοντας το παράδειγμα και στους υπόλοιπους λαούς που τους περιμένουν ανάλογα δεινά. 

Μη ξεχνάμε όμως τον ρόλο του Συστήματος, το οποίο δε προβλέπεται να πέσει "αμαχητί" απέναντι σε αυτό το "ΟΧΙ" και ενδεχομένως στο προσεχές μέλλον να το... αντιστρέψει σε "ΝΑΙ" εντός των τειχών του κυπριακού κοινοβουλίου! Σε αυτή τη περίπτωση, ο Κυπριακός Λαός θα πρέπει να επαγρυπνά και να είναι έτοιμος να Αντισταθεί Ενωμένος με όλες του τις δυνάμεις! 

Θα είμαστε μαζί του!

Καταγγέλουμε δε όλες τις κυβερνήσεις των χωρών-μελών του Eurogroup, περιλαμβανομένων και αυτών του ευρωπαϊκού Νότου (!), που συναίνεσαν στη σύνταξη του σχεδίου προς την Κύπρο!


Η ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!

Παραφράζοντας τον ηγέτη μας, θα λέγαμε ότι O ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Γραφείο Τύπου 
Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ
20/3/2013




Δεν υπάρχουν σχόλια: