Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΜΟΣ του ΧΙΤΛΕΡ


Ευ. Βενιζέλος : «έχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε., η Ευρωζώνη, στις Αγορές, έστειλε ένα αίτημα για Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση»

Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ! (πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ -έδωσε την εντολή για την έναρξη των βομβαρδισμών στην Ομοσπονδιακή Γιουγκοσλαβία- και πρώην επικεφαλής της εξωτερικής πολιτική της Ε.Ε.), 17-3-2012  : «Μην «κολλάτε» στην εθνική κυριαρχία...»  http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=40208

     Αγαπητοί συμπατριώτες,
     από ό,τι θυμάμαι, η Αριστερά ήταν εναντίον της Παγκοσμιοποίησης !
     Ήταν  ενάντια στη νατοϊκή επιδρομή και στην ισοπέδωση της -πρώην πλέον- Γιουγκοσλαβίας, το  1999. Τότε, όλος ο ελληνισμός -και η Αριστερά μαζί, δεν ήταν αποκλειστικό προνόμιό της ούτε πρωτοτυπία της-  φρικιούσε με τον Χαβιέ-Ξαβιέ Σολάνα και τους… Σοσιαλιστές της Ευρώπης, τύπου ΠΑΣΟΚ,  και τους ξεμπρόστιαζε… ότι μεταλλάχτηκαν, ξεπουλήθηκαν, συντάχτηκαν με τον Διάβολο -τους Νεοφιλελεύθερους της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης (της «ελεύθερης» αυθαιρεσίας των «Αγορών», των Οίκων Αξιολόγησης , των Τραπεζιτών, των Διεθνών Τοκογλύφων, των πανίσχυρων Funds, της Γερμανίας του «ζωτικού χώρου» του Χίτλερ -που αποθέωναν το  ’40 ως ελευθερωτή οι Κροάτες).

Βέβαια υπήρχαν ήδη και εδώ, κάποιοι άλλοι… «αριστεροί», που ήταν ήδη δηλωμένοι λάτρεις του Σολάνα και απολογητές  της Παγκοσμιοποίησης, όπως -ας πούμε- ο Γιάννης Τζανετάκος, δ/ντης «ράδιο Αθήνα 9.84», ο Ριχάρδος Σωμερίτης, ο  Μπίστης, ή, ο …αριστερός θρύλος, ο Θοδωρής ο  Τσίκας (ΑΕΚΑ) και … άλλοι σφουγγοκωλάριοι. Κάποιοι άλλοι,  «ραδιοφωνικοί παραγωγοί» στον 9.84  (πνευματική εργατιά), παρ’ ότι πληρώνονταν αδρά, δεν είχαν ακόμα ενταχθεί στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ», δεν… ήτο έτι αναγκαίον… Και είχαν την δυνατότητα, ΤΟΤΕ, να… τσακίζονται να τρέχουν, με τα δικά μας χρήματα -γιατί από εμάς πληρώνονταν, για να ενδύονται το προνόμιο του… αντιστασιακού-  π.χ. …στη Γιουγκοσλαβία με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Παρτιζάν Βελιγραδίου κατά των «κακών» που βομβάρδιζαν την Γιουγκοσλαβία… Και τους αποθέωναν οι αριστεροί φίλοι τους και τα αριστερά μίντια…  
    Πέρασαν κάποια χρόνια, 14, από τότε. Τα τελευταία 4 από αυτά, πολύ Δύσκολα. Στα Δύσκολα όμως ξεχωρίζει,  η ήρα από το στάρι.
Σήμερα, το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ», έχει αποτελειώσει τη δουλειά του…     Η Ν.ΔΗΜΑΡ είναι εδώ!  Ενωμένο Δυνατό! (Και να ήταν μόνο αυτή η καταδίκη μας… την ατυχία μου… που έλεγε και η Μαλβίνα –Μαλβίνα… μας λείπεις !!! τώρα που σε χρειαζόμαστε,  περισσότερο από ποτέ !!!).

Τότε -το 1999- σκεφτόμασταν  :  «Μόνο εμείς,  οι Έλληνες, διαφωνούμε, αντιστεκόμαστε και το διαδηλώνουμε ! Από όλους τους ευρωπαίους και τον δυτικό κόσμο,  είμαστε οι ΜΟΝΟΙ,  που εναντιωνόμαστε  στην επιδρομή των βαρβάρων στη Γιουγκοσλαβία !!!  Είναι δυνατόν να μην «την πληρώσουμε», να μην επιτεθούν κάποια στιγμή γι’ αυτό και σε εμάς τα ΚΟΡΑΚΙΑ;».  
Σήμερα ζούμε τα επίχειρα της «μη συμμόρφωσης».  Πρέπει, να ενταχθούμε στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» !!!
Θα το επιτρέψουμε; Θα το ανεχτούμε;;;

Θα δώσουμε την εντολή σε αυτούς τους «ηγέτες», σε αυτούς τους «ταγούς»:

Θ. Πάγκαλος ΠΑΣΟΚ : «Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν… πάντα έλεγα ότι είμαι Ευρωπαίος και μάλιστα υπέρ του φεντεραλισμού. »
http://www.inews.gr/115/paralirima-pagkalou-eimai-yper-tou-na-chanei-kaneis-tin-kyriarchia-tou.htm

Γρηγόρης Ψαριανός ΔΗΜΑΡ : «…Εμείς θέλουμε περισσότερη Ευρώπη… Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, να το πω έτσι χοντροκομμένα, μια ενιαία διακυβέρνηση…»
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/grhgorhs_psarianos_sto_news_247_sto_koinovoulio_yparxoyn_300_m_lakes.1754466.html   (στο 1:07΄:00΄΄)
 Αντώνης Σαμαράς ΝΔ : …Μιλώντας στη συνεδρίαση του ΕΛΚ με θέμα «Η Απάντηση είναι περισσότερη Ευρώπη- Ολοκληρώνοντας τη Νομισματική και Οικονομική Ένωση»…
«Όσον αφορά τα θέματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιακή ένωση των ευρωπαϊκών κρατών,υπογραμμίζοντας πως, μαζί, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι ο καθένας ξεχωριστά.»
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63738329
Γιώργος Α. Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ : "Θέλουμε περισσότερη Ευρώπη. Με κοινές αποφάσεις, όχι ο καθένας μόνος του..." . Επίσης, στα συνέδρια των Νεοταξιτών ο υπάλληλός τους καλοπληρώνεται ως ντελάλης : «we need Global Financial Government and we need it fast…» και αλλού:  "Θέλουμε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, παγκόσμιο Νόμισμα και τα θέλουμε τώρα"...

Γ. Στουρνάρας από συνέντευξη στο CNN : «δεν πιστεύω στην παγκοσμιοποίηση «a la carte», όταν θες παγκοσμιοποίηση, πρέπει να έχεις παγκοσμιοποίηση χωρίς κανέναν περιορισμό…»
Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN. Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
    [ Άδωνις Γεωργιάδης : «Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλήνης!» http://www.newsnow.gr/article/339934/ageorgiadisego-poulisa-stous-tourkous-ti-marina-tis-mytilinis.html
                                              ( …ο κατά τα άλλα εθνικιστής Γεωργιάδης… υπέρμαχος της Παγκοσμιοποίησης….) ]

Ευ. Βενιζέλος : «έχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε., η Ευρωζώνη, στις Αγορές, έστειλε ένα αίτημα για Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση»

( Στουρνάρας, Παπανδρέου, Βενιζέλος,  τα λένε όλα σε 40’’ στο http://www.youtube.com/watch?v=TyvFILOprs0   )

Μαν. Κεφαλογιάννης ΝΔ :  «…στο Real fm μίλησε ο Μ. Κεφαλογιάννης και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης, (Φεντεραλισμός).
Τόνισε οτι αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές θα γίνουν διάφορα πράγματα πρός αυτή την κατεύθυνση και οτι η Ελλάδα πρέπει να μείνει μέσα σε αυτές τις εξελίξεις…».  http://www.youtube.com/watch?v=7x88nJnmi-0&feature=player_embedded


«Αυτός είναι
   ο πάντοτε αφανής δικός μας Ιούδας!»
   Οδυσσέας Ελύτης «ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»

Θα παραδοθούμε στην εξαπάτηση; στην προδοσία τους;

Νέα Σμύρνη, 13 Μαρτίου 2013

Πέτρος Δ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: