Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος είναι πιο άθλιος; Ο Αθ. Πλεύρης ή ο Πορτοσάλτε (Βίντεο)

 Πηγή/Αναδημοσίευση: Αλεπού του Ολύμπου




Αξιος μαθητής του Γκέμπελς ο δημοσιοκάφρος Αρης Πορτοσάλτε σε μόνιμη βάση, παραπληροφορεί συκοφαντεί, προβοκάρει, κάθε εργατικό αγώνα, κάθε λαϊκή αντίδραση στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Τα σημερινά του εμετικά σχόλια στρεφόταν σε μια συμβολική κίνηση νεολαίων και στελεχών του Σύριζα που διαμαρτυρήθηκαν στις εξωφρενικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας για τσεκούρωμα ακόμα παραπέρα του κατώτερου μισθού.

Παρακολουθώντας, λοιπόν το βίντεο που παραθέτουμε ασυναίσθητα μας μπήκε το ερώτημα: 


Ποιος είναι πιο άθλιος; 
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Αθ. Πλεύρης ή το τσιράκι του Αλαφούζου;
Στα γεγονότα τώρα. Νεολαίοι, λοιπόν του Σύριζα μαζί με δυο βουλευτές του κόμματος πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω απ’ το υπουργείο Εργασίας για τις δηλώσεις Μέργου. (Το έχουμε ξαναγράψει. Οι δηλώσεις του κυβερνητικού στελέχους δεν ήταν «προσωπικές απόψεις». Οσα είπε είναι αλήθεια και αυτές οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης προβλέπονται στο Μνημόνιο να εφαρμοστούν του χρόνου).

Η διαμαρτυρία των νεολαίων του Σύριζα είχαν την ανάλογη αντιμετώπιση. Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ και έσπασαν στο ξύλο τους νεολαίους όπως και τους βουλευτές, που τους συνόδευαν. Μάλιστα ο βουλευτής Β. Διαμαντόπουλος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο γιατί οι μπάτσοι του άνοιξαν το κεφάλι.

1 σχόλιο:

Γιάννης Γούτης είπε...

Κοινοβουλευτική Δικτατορία, είναι το πολίτευμα της χώρας μας,.. Αν το καταλάβουμε, θα το αντιμετωπίσουμε ανάλογα,.. Ως τότε, ας γυρίσουμε πλευρό και ας συνεχίσουμε τον ύπνο μας,..