Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κι άλλο κρούσμα πολλαπλών δηλητηριάσεων αδέσποτων ζώων στο Δίστομο, από το γνωστό - άγνωστο ανθρωποειδές

Κι άλλο κρούσμα πολλαπλών δηλητηριάσεων αδέσποτων ζώων στο Δίστομο, από το γνωστό - άγνωστο ανθρωποειδές, κι αυτή τη φορά, όπως και πρίν τρία χρόνια, στην Πάνω Πλατεία Διστόμου, εκεί που είχαν δηλητηριάσει κι άλλα αδέσποτα.
Να πούμε ότι κάπου εκεί μένει κάποιος που καμαρώνει στα καφέ της εκεί Πλατείας, ότι φολιάζει σκύλους. Δεν έχουμε αποδείξεις, αλλά ενδείξεις, κι έτσι παραμένει το θέμα παγωμένο.
Και πως να έχεις αποδείξεις όταν πας έτσι άνανδρα και δειλά και ρίχνεις το δηλητήριο, το οποίο δεν ξέρουμε και πως και από που το προμηθεύεται ο δράστης ο γιος της εκδιδομένης γυναικός.
Πρέπει να διαδωθεί το άρθρο κι από εσάς, τώρα που είμαστε κοντά στα χνάρια του κτήνους, και πέρα από την ευρύτερη περιοχή, η οποία δεν φημίζεται ιδιαίτερα για το επίπεδο και την φιλοζωία της.

Επίσης μπαίνουν και κάποια ερωτήματα:
Πρώτον, που πάνε τα πτώματα των δηλητηριασμένων ζώων, και δεύτερον, αν έχουν κάνει κάτι οι αρμόδιες αρχές για την περίθαλψη των αδέσποτων όπως προβλέπεται από το κράτος. Ειδικά τώρα που τα κρούσματα αυξάνονται.
Επίσης να ξέρετε, εσείς που ρίχνετε δηλητήρια στους δρόμους, ότι τα μικρά παιδιά και όχι μόνον κινδυνεύουν κι αυτά, γιατί πατάμε τα χημικά απ' τους δρόμους χωρίς να ξέρουμε, και τα φέρνουμε μέσα στα σπίτια μας.
Ίδια ευθύνη έχουν και οι γνωστοί - άγνωστοι επίσης φιλόζωοι, που εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους ομαδικώς μέσα στο Δίστομο.
Το πιο σπουδαίο όμως ερώτημα είναι: Θα πιαστεί ποτέ αυτός ο υπάνθρωπος για να δικασθεί και να κριθεί; Το θέμα ήδη έχει λάβει πανελλήνιες διαστάσεις και έχει συζητηθεί και σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες και θα έχουμε μεγάλο θόρυβο και δυσάρεστες εξελίξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ψαξετε ποιος ειναι υπευθηνος για τα αδεσποτα στο δημο ? Τοτε θα καταλαβετε