Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σημερα στις 03/12/2012 , αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αναστολή των κινητοποιήσεων , που αφορούσαν την κατάληψη όλων των Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των Παιδικών Σταθμών και Καθαριότητας , με καθαρισμό ΜΟΝΟ ευαίσθητων σημείων ( π.χ.: σχολεία , κέντρο υγείας ) Δηλώνουμε ότι δεν θα υποχωρήσουμε και θα εντείνουμε εάν παραστεί ξανά ανάγκη τους αγώνες μας, προκειμένου να έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια , δικαίωμα στη ζωή.
Εν αναμονή και των αποφάσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , δηλώνουμε ότι επιβάλλεται να ληφθούν από όλους τέτοιες πρωτοβουλίες ώστε αυτή η απάνθρωπη πολιτική των μνημονίων και όλων των δεινών που επιφέρει στον εργασιακό και όχι μόνο βίο να ανατραπεί.
Τέλος , όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την συμπαράστασή τους.
Υ.Γ: Ευχαριστούμε για την έμπρακτη και έγγραφη συμπαράσταση τους στον αγώνα μας τόσο την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, όσο και την «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, το Δήμαρχο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , το σωματείο Ένωση των εργαζομένων στην εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θερμή παράκληση: Ας δουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας - και ιδίως οι ηλεκτρολόγοι - το θεμα της αποκαταστασης της βλάβης στον Δημοτικό φωτισμό στον κεντρικό δρόμο και στις εισόδους του Διστόμου! Επί πολλές ημέρες τα φώτα είναι σβηστά στις κολώνες Δημοτικού Φωτισμού!
Πυκνό σκοτάδι- πίσα!
Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι από Αυτοκίνητα και τυχόν κακόβουλες επιθέσεις!
Ειναι θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των πολιτών και των οδηγών!!!
Στο ζήτημα αυτό ( όπως και το θέμα της καθαριότητας , όπως αναφέρεται σο Ψήφισμα των Εργαζομένων στον Δήμο) είναι ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Κινδυνευουν ανθρωποι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι!
Χωρίς αυτό να σημαίνει απειλή ( ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ!)αλλά απλή έκκληση στην ανθρωπιά, το σκέφτεστε να υπάρξει- ''χτύπα ξύλο''- ένα
ατυχημα ή δυστυχημα από διερχόμενο αυτικίνητο; Ή να δεχθεί επίθεση- ΞΑΝΑΧΤΥΠΆΜΕ ΞΎΛΟ - ένα παιδί που επιστρέφει νύχτα στο σπίτι από το φροντιστήριο;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ να μασ βρουν ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ;
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ;
Έκκληση λοιπόν, θερμή παράκληση, στους Ηλεκτρολόγους να κάνουν αυτή την αβαρία και να πάνε να ανάψουν τα φώτα, διορθώνοντας την όποια βλάβη! ΄
Ας επιληφθεί και προσωπικά ο Δήμαρχος ή ίοποιος αρνόδιος!