Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Στάθη Γιαννέλου για την Απεργία Πείνας του εργαζομένου στο ''Αλουμίνιο'', Τάκη Οικονόμου


Από τα blogs ενημερώθηκα για την απεργία πείνας του συνδικαλιστή Τάκη Οικονόμου, με τον οποίον μεγαλώσαμε μαζί στην Παραλία Διστόμου όντας παιδιά εργαζομένων κι οι δύο.
Κάνω την παρέμβαση αυτή πριν αρχίσει να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του Τάκη σεβόμενος απόλυτα τις αρχές του,αλλά πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο διάλογος μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα.
 Όλοι όσοι μεγαλώσαμε εκεί γνωρίζουμε πόσα προσέφερε το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στον τόπο μας αλλά και πόσα οι γονείς μας στο ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ εργαζόμενοι εκείνα τα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες'

Καλώ τον Δήμαρχο  και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει συνάντηση με την Διεύθυνση του Εργοστασίου και το Σωματείο των Εργαζομένων πρός εξεύρεση λύσης.Δέν πρέπει με τίποτα να επιτρέψουμε να γίνει Πάτρα η περιοχή μας. 
Υπενθυμίζω προς όλες τις πλευρές ότι τα κλειστά εργοστάσια δεν χρειάζονται ούτε διευθυντές ούτε συνδικαλιστές..αλλά ούτε κέρδη βγάζουν

Ο υγιής διάλογος δεν έβλαψε ποτέ και πάντα υπάρχουν λύσεις ώστε να έχουμε ενα  σωστά αναπτυσσόμενο εργοστάσιο με ικανοποιημένους εργαζόμενους.
Κάνω έκκληση στον φίλο μου τον Τάκη να σταματήσει την διαμαρτυρία του πρίν υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία του  και δεσμεύομαι προσωπικά να φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής ώστε να δρομολογηθούν οι ενέργειες.
Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο κύριος Βαγγέλης Μυτιληναίος με τη σημαντική διαδρομή στο επιχειρείν στην Ελλάδα, και τα Διευθυντικά στελέχη του, όσο και το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι θέλουν το εργοστάσιο ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ.
Ας το προσπαθήσουμε λοιπόν

Στάθης Γιαννέλος
Δημοτικός Σύμβουλος


Η υγιή παρέμβασή μου αυτή έχει να κάνει με την ανησυχία για την υγεία ενός φίλου και την αγωνία μου για το μέλλον της σημαντικότερης επιχείρησης του δήμου μας στην οποία εργάσθηκε 35 χρόνια ο μακαρίτης ο πατέρας μου για να μας σπουδάσει.
Θα παρακαλούσα τους bloggers να μην επιτρέψουν να γίνει η ανάρτηση αυτή αντικείμενο του συνήθους ανώνυμου υβρεολογίου για πολιτικάντικους σκοπούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: