Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ


Πηγή/Αναδημοσίευση: Άνεργοι Δημοσιογράφοι
Η απόλυτη ξεφτίλα. Τον άνθρωπο που διέλυσε τον Πειραιά να τον επιβραβεύουν με θέση συντονιστή διευθυντή στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με 2.500 ευρώ μηνιαίως. Ως αναπληρωτή έβαλαν τον... δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Γ. Σιγάλα επίσης με μισθό 2.000... χιλιάδες ευρώ.Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά δημιουργεί χιλιάδες ανέργους από την πίσω πόρτα διορίζει ζάπλουτους Μπασκετμπολίστες σε έμμισθες θέσεις. 
Για να "ελευθερωθούν" οι συγκεκριμένες θέσεις χρειάστηκε να μετακινηθεί ένα άλλο κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ ονόματι Θανάσης Τερζής απο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Τον λένε Θανάση Τερζή (δεξιά στη φωτό με τα γυαλιά) και εισήχθει ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - παρά το ότι ήταν απόφοιτος γυμνασίου - το 1994 στην Αγροτική Τράπεζα, με καθήκοντα ...κλητήρα. Το καλό του όμως το κόμμα δεν τον άφησε έτσι. Από φύλακας που έγινε στην τράπεζα, ακολούθως πέρασε στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος για να καταλήξει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και μετά πρόεδρος
στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τώρα, λόγω προφανώς γνώσεων, για να πάει ο Παναγιώτης Φασούλας στο ΣΕΦ τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Ποιος είπε λοιπόν πως δίχως πανεπιστημιακό δίπλωμα δεν πας μπροστά; Αρκεί να έχεις γραφτεί στο σωστό κόμμα, την κατάλληλη στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: