Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Η Αστερία και η Μαρία έγραψαν επικοινωνιακή ιστορία! Εξέπληξαν και τον Επικοινωνιολόγο Σπύρο Ριζόπουλο


Η Αστερία Παντίσκα και η Μαρία Κελέρμενου - μιλώντας στην Washington Post- έγραψαν επικοινωνιακή ιστορία και για το Δίστομο μα και για όλη την Ελλάδα! Δεν το λέμε εμείς (αν και το καταλαβαίναμε), αλλά ο Σπύρος Ριζόπουλος, ένας από τους πλέον γνωστούς και επιτυχημένους Επικοινωνιολόγους της χώρας!Δεν έχει σημασία για μας με ποιά αφορμή κάνει το σχόλιό του.Δεν μας αφορά. Σε εκείνο που στεκόμαστε είναι ότι δυο 16χρονες Διστομιτοπούλες ''μίλησαν'' με την καρδιά όλων μας και ''τα 'χωσαν'' με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, σύγχρονο λόγο.

Αυτό δεν ήταν τυχαίο:Και δεν ήταν τυχαίο γιατί στο κύτταρό τους έχει ''περάσει'' η απαίτηση για Δικαίωση της Σφαγής του Διστόμου. Γιατί οι οικογένειές τους τις ενθάρρυναν με τον τρόπο τους. Γιατί οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους- και ιδιαίτερα η καθηγήτριά τους η Βασω Καρανάσου - τους έμαθαν να σκέφτονται δημιουργικά! Και ακόμα γιατί μίλησαν με τον δικό τους τρόπο και η φωνή τους ήταν σαν να μιλούσαν οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους. Και αυτοί το ίδιο νόημα θα έδιναν!
Με δυό λόγια πέρασαν το μήνυμα του Διστόμου αλλά και το μήνυμα της Ελλάδας σήμερα,σε όλο τον κόσμο, πολύ καλύτερα από πολυέξοδες καμπάνιες των ειδικών!

Η νέα γενιά έρχεται, με τον δικό της λόγο, τους δικούς της κώδικες, τα δικά της μηνύματα!
Ας το δουν οι αρμόδιοι: Αυτοί που κάνουν τις κάθε είδους βραβεύσεις κάθε χρόνο: Βουλή, Υπουργεία, Ακαδημία ...

Μπράβο στην Αστερία και την Μαρία, μπράβο σε όλες τις ''εξοργισμένες 16χρονες'' του Λυκείου Διστόμου!

Spiros Rizopoulos Blog
Newsletter – 23 Οκτωβρίου 2012
Να γιατί διαβάζω Washington Post!

Ελληνικές εφημερίδες δεν διαβάζω. Τις λίγες φορές που το κάνω είναι για να διαβάσω πίσω από τις «γραμμές». Παρακολουθώ ας πούμε εδώ και χρόνια τη σχέση που έχουν στελέχη της Καθημερινής ( με γνώση ή άγνοια της ιδιοκτησίας της, δεν το ξέρω…) με το δικό μου χώρο, την αγορά της επικοινωνίας.Για διαγραφή από τη λίστα των newsletter, παρακαλούμε στείλτε την λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο
Ελληνικές εφημερίδες δεν διαβάζω. Τις λίγες φορές που το κάνω είναι για να διαβάσω πίσω από τις «γραμμές». Παρακολουθώ ας πούμε εδώ και χρόνια τη σχέση που έχουν στελέχη της Καθημερινής ( με γνώση ή άγνοια της ιδιοκτησίας της, δεν το ξέρω…) με το δικό μου χώρο, την αγορά της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: