Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Θρήνος στην Ιτέα:Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια σε τροχαίο

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Newsbomb

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κίρρα και η ευρύτερη περιοχή της Ιτέας μετά τον άδικο χαμό μιας ολόκληρης οικογένειας. 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι καθηγητών και τα παιδιά τους έπεσε στο γκρεμό με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.
Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής ο 52χρονος φυσικός του Γυμνασίου Ιτέας, Γιώργος Δέδες, η 49χρονη σύζυγός του, φιλόλογος επίσης στο Γυμνάσιο Ιτέας, η 14χρονη κόρης τους Στέλλα και ο 11χρονος γιος τους Τάσος, ξεκίνησαν για μια μονοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι της Δαμάστας. Ο θάνατος όμως είχε στήσει καρτέρι, μόλις 4 χιλιόμετρα πριν τον προορισμό τους, στο 11ο χλμ Θερμοπυλών - Ιτέας.
Κάποιοι άνθρωποι που βρισκόταν στη γύρω περιοχή πάνω από το χωρίο Δαμάστα άκουσαν τον θόρυβο από το αυτοκίνητο, που έπεσε στο γκρεμό βάθους 250 μέτρων και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Λίγο αργότερα κλήθηκε και η ΕΜΑΚ που εντόπισε τον πατέρα και το αγόρι σε μια απόσταση 10 περίπου μέτρων, ενώ κάτω από το αυτοκίνητο βρήκαν την μητέρα και μέσα σε αυτό την 14χρονη κόρη της οικογένειας. Μάλιστα, τα πτώματα ήταν τόσο παραμορφωμένα, που δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αρχικά, φύλο και ηλικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το αυτοκίνητο πέταξε στη κυριολεξία στον αέρα και έσκασε στο γκρεμό μετά από 100 μέτρα, αφού πριν δεν υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση.
Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση, αλλά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της είναι μηδαμινά, αφού κανείς δεν είδε πως "έφυγε" το αυτοκίνητο στο γκρεμό και δεν υπάρχουν κάποια ίχνη, από τα οποία να μπορούν να προβούν σε ασφαλή συμπεράσματα.
Το τραγικό της ιστορίας, είναι πως πριν από λίγες μέρες, στο ίδιο σημείο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό και είχε σκοτωθεί 28χρονος Λαμιώτης.
Διαβάστε επίσης:
Λαμία: Τραγικό τροχαίο σε στροφή «καρμανιόλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: