Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ





ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ



Με το παρακάτω υπογεγραμμένο από εμάς, τους κατοίκους του Πυρίου αλλά και κατοίκους από διάφορες περιοχές της Θήβας, δηλώνουμε την αγανάκτηση και την εξάντληση της υπομονής μας γύρω από την ανοχή διενέργειας εγκληματικών πράξεων, που διαπράττονται καθημερινά από τσιγγάνους, οι οποίοι διαβιούν στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί (θέση Καζί).
Απευθυνόμενοι προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, και ιδιαίτερα προς τον κ. Εισαγγελέα Θηβών και την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, κάνουμε ύστατη έκκληση για την προστασία της ζωής μας, της ζωής των παιδιών μας και των περιουσιών μας.
Δεν μας είναι δυνατό πλέον να κυκλοφορούμε απροστάτευτοι εν μέσω εγκληματιών οι οποίοι λυμαίνονται με κάθε τρόπο την περιοχή.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οποιαδήποτε αναβολή ή καθυστέρηση για επίλυση του ζητήματος δυναμικά θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Δεν επιθυμούμε να αυτοδικήσουμε και ζητούμε από τις αρμόδιες Αρχές και φορείς να μας προστατεύσουν.
Διανύουμε δύσκολες εποχές και είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο αποτελεσματικά ενάντια στις κλοπές, τις ληστείες, τις φθορές ιδιοκτησίας, του εμπορίου ναρκωτικών και της υπόθαλψης των εγκληματιών, εάν οι εκκλήσεις μας δεν βρουν ανταπόκριση.
Δεν απειλούμε κανέναν αλλά έχουμε την αξίωση να εισακουσθούμε από τις προαναφερόμενες αρχές και να γίνει κατανοητή η ανάγκη άμεσης παρέμβασής τους.
Ως εκ τούτου αιτούμαστε εδώ και τώρα:
­             Ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή.
­              Απομάκρυνση του καταυλισμού από την περιοχή και σύλληψη των εγκληματιών.

­              Λήψη μέτρων ώστε να θωρακισθεί η τάξη και η δημόσια ασφάλεια.
Καλούμε τον κ. Εισαγγελέα Θηβών να θεωρήσει την παρούσα ως δημόσια ανακοίνωση αναφορικά με την τέλεση των προαναφερόμενων αξιόποινων πράξεων από τους τσιγγάνους της περιοχής μας, οι οποίες, διώκονται αυτεπαγγέλτως και να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και τον Ποινικό Κώδικα.



Είμαστε στην διάθεση των Δικαστικών αλλά και οποιονδήποτε άλλων κρατικών αρχών, ώστε να επιλυθεί γρήγορα και αποτελεσματικά η τελματωμένη κατάσταση της συνοικίας μας, με νόμιμους τρόπους.
Το κείμενο αποφασίστηκε και υπογράφηκε από τους κάτωθι κατοίκους του Πυρίου και της Θήβας, σήμερα την 16η Σεπτεμβρίου στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, με την εντολή να επιδοθεί στον κ. Εισαγγελέα, στον κ. Δήμαρχο, στον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, στους Βουλευτές του νομού, στον Αντιπεριφερειάρχη και να δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.
Ορίζουμε ως επιτροπή Αγώνα της Συνέλευσης των κατοίκων του Πυρίου τους κάτωθι (με αλφαβητική σειρά):

 ΘΗΒΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: