Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρίς νερό το Δίστομο από χτες το απόγευμα λόγω κλοπής των καλωδίων και κάποιων εξαρτημάτων από το αντλιοστάσιο. Μέσα στην άγνοια και στην ταλαιπωρία οι Διστομίτες


Παρατεταμένη διακοπή νερού από χτες το απόγευμα στο Δίστομο, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία και αναστάτωση, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τα απαραίτητα, από πλευράς υγιεινής και όχι μόνο.
Οι νοικοκυρές δεν μπορούν να μαγειρέψουν και τα μαγαζιά έχουν πάθει ζημιά.
Έχουμε γυρίσει ξαφνικά στην δεκαετία του 30. 
Η ζημιά οφείλεται στο ότι εκλάπησαν, από συμμορίες που δρουν στην περιοχή, εξαρτήματα από το αντλιοστάσιο και καλώδια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει.
Είναι ένα από τα πιο φρικτά σαββατοκύριακα γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε καν να βγούμε έξω από το σπίτι μας στην κατάσταση αυτή.
Όποιος και να χει την ευθύνη, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις άμεσα, και η ευθύνη ανήκει στους κλέφτες που τα αφαίρεσαν.
Πάντως αν είναι να περιμένουμε να έρθουν τα εξαρτήματα και να ξανατοποθετηθούν, ειδικά τώρα που βρέχει έξω πολύ, τότε καλή Δευτέρα, αν και μόλις ειδοποιήθηκα από άτομα του Δήμου που είναι έξω και εργάζονται αυτή την στιγμή ότι μέχρι τις 6 το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά, μιά και είναι θέμα ΔΕΗ, λόγω των καλωδίων και των συνδέσεων που είναι στην αρμοδιότητά της.

ΥΓ: Παρακαλώ κάποιους κακόβουλους συμπολίτες, που ακόμη και στις δύσκολες αυτές ώρες βγάζουν τις πολιτικές και κομματικές τους εμπάθειες για το οικογενειακό τους συμφέρον, αν έχουν ή ξέρουν να πουν κάτι για το συμβάν, να το κάνουν επώνυμα για να βοηθηθούμε όλοι μαζί. 
Επίσης να τους πω αν θέλουν να πάρουν τον κωδικό της σελίδας και να γράψουν αυτοί.
Εγώ είμαι μόνος, και επίσης δεν μπορώ να είμαι όλη την μέρα πάνω από ένα pc,έχω και προσωπική ζωή.
Μπορείτε να προτείνετε κι όχι να κατακρίνετε χωρίς να ξέρετε κιόλας.
Να σεβαστούμε επίσης, αυτούς που αυτή την ώρα είναι έξω στη βροχή και παλεύουν, την ώρα που εμείς αβασάνιστα κάνουμε απλά υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: