Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ζευγάρι καθηγητών από την Ιτέα οι 2 από τους 4 νεκρούς του τροχαίου στον Καρανάσιο. Εντοπίστηκε νεκρό και το ένα παιδί τους

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Πολύδροσος Παρνασσού

Ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας τα 2 από τα 4 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στο 11ο χιλ. στην εθνική οδό Λαμίας - 'Αμφισσας λίγο πριν τις 4μμ τον Καρανάσιο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός άνδρας 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 επέβαιναν στο μοιραίο ασημί IX μάρκας skoda octavia που έπεσε στον γκρεμό. Πριν λίγο εντοπίστηκε νεκρό και ένα ανήλικο αγόρι, πιθανότητα παιδί του άτυχου ζευγαριού ενώ εκφράζονται φόβοι ότι και το 4ο θύμα αυτού του τραγικού δυστυχήματος είναι παιδί της ίδιας οικογένειας. Το σημείο που το ΙΧ έφυγε εκτός δρόμου είναι δίπλα στο πάρκο κεραιών του δήμου Λαμίας. Σε κοντινό σημείο (στην επόμενη στροφή) είχε σκοτωθεί στις 16 Αυγούστου 28χρονος Λαμιώτης.
Το αυτοκίνητο την ώρα που ξέφυγε το είδε ένας κτηνοτρόφος που ήταν αρκετά μέτρα μακριά και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, που έφθασε αμέσως στο σημείο της τραγωδίας με πυροσβέστες κλιμακίων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: