Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έριξαν υδροκυάνιο σε σκυλιά...στην Εύβοια

Αναδημοσίευση:  perifereianews.com

Ως ανθρωπόμορφα τέρατα ή ως ψυχικά ανώμαλοι μπορούν να χαρακτηριστούν αυτοί που δηλητηρίασαν δύο σκυλάκια αδέσποτα με υδροκυάνιο και κατόπιν τα έδεσαν πίσω από το αυτοκίνητο και τα έσυραν μέχρι να τους πολτοποιήσουν τα κεφάλια.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή "Άγιος" στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων. Άγνωστοι, οι οποίοι μόνο ως ψυχικά άρρωστοι, μπορούν να χαρακτηριστούν, πέταξαν φόλες υδροκυανίου σε σκυλιά αδέσποτα και κατόπιν τα βασάνισαν μέχρι θανάτου. Τους  έδεσαν τα πόδια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τα έσερναν μέχρι να πολτοποιηθούν τα κεφάλια τους. Τα σκυλιά ήταν άκακα και είχαν γίνει η μασκότ των θαμώνων των ταβερνών που βρίσκονται στην γύρω περιοχή αλλά και όσων έχουν εξοχικά εκεί. Επίσης πολύ αγαπητά ήταν τα συγκεκριμένα σκυλιά και από τους Προσκόπους όπου κάθε καλοκαίρι κάνουν κατασκήνωση στην συγκεκριμένη περιοχή.


Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πέρα για πέρα καταδικαστέο και η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα διότι πληθαίνουν οι κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια σε ζώα μέχρι θανάτου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει όσοι προβαίνουν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις να τιμωρούνται παραδειγματικά ώστε να εξαλείψει το συγκεκριμένο φαινόμενο άμεσα.

messapianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: