Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Κ.Α.Π.


Στην πρόσφατη συνάντησή μου με την Γραμματεία του Κ.Α.Π. παρουσία και του κ. Κασιμάτη εξήγησα λεπτομερώς τα αποτελέσματα των συναντήσεών μου μετά το δημόσιο κάλεσμά μου για ενότητα δράσεων εν όψει των εκλογών.

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων ήταν αρνητικά τόσο ως προς τις θέσεις του Κ.Α.Π. όσο και ως προς τις συγκεκριμένες προτάσεις μου που αφορούσαν τους στόχους και τις λύσεις σχετικά με το θέμα των εκλογών και τα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν πριν και κυρίως μετά από αυτές.

Πιστεύω ότι στο διάστημα αυτό και ανεξάρτητα από την απόφασή σας σχετικά με τις εκλογές, πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για το ποσοτικό και κυρίως το ποιοτικό ανέβασμα του επιπέδου του Κ.Α.Π. Τώρα περισσότερο από ποτέ ο ρόλος μας θα γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο χρήσιμος για τον Λαό μας.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να παρέμβω δημόσια, γιατί δεν πρέπει και δεν θέλω να επηρεάσω θετικά ή αρνητικά τη ροή των πραγμάτων. Εξ άλλου κάτι τέτοιο δεν θα είχε την παραμικρή σημασία από τη στιγμή που βιώνουμε μια πραγματικά πρωτοφανή εμπειρία. Δηλαδή από τη μια μεριά να διαπιστώνουμε πόσο βαθειά και πλατειά είναι η επίδρασή μας στο Λαό κι απ' την άλλη όλες οι πριμαντόνες της Εξουσίας, Κόμματα και ΜΜΕ να κάνουν σαν να μη μας ξέρουν. 


Σαν να μην υπάρχουμε!

Ας τους αφήσουμε λοιπόν ήσυχους και να μην ξεχνάμε ποτέ τη βασική μας θέση: Είμαστε έξω από το Σύστημα και ενάντια στο Σύστημα. Είμαστε έξω από το τραίνο και τα βαγόνια του. Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κόψουμε τις ράγες του. Επομένως για τα βαγόνια δεν θα ακούσετε λέξη από μένα. Μόνο για τους ριζοσπάστες ενδιαφέρομαι και τότε, όπως με είδατε στο Σύνταγμα, θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή μαζί τους.

Λοιπόν ετοιμαστείτε!

Αθήνα,  22.5.2012

Μίκης Θεοδωράκης


 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: