Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου του Αθλητικού Συλλόγου Αράχωβας σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        Το Δ.Σ. του Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ συγχαίρει τους προπονητές και τους παίκτες της ΟΜΑΔΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Βοιωτίας για πρώτη φορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.
        Όταν τον περασμένο Αύγουστο, μια μικρή ομάδα ανθρώπων αποφασίσαμε να αναλάβουμε τις τύχες και ευθύνες αυτής της ΟΜΑΔΑΣ,  με γνώμονα την αγάπη μας γι’ αυτήν και την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, βάλαμε στην άκρη κάθε προσωπική φιλοδοξία και είπαμε πως για εμάς πάνω από όλους και όλα είναι η ΟΜΑΔΑ.
        Θέσαμε ως στόχο την όσο καλύτερη οργάνωση και πορεία στο πρωτάθλημα και την στήριξη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους και με την οικονομική κρίση να μαστίζει τους πάντες αποφασίσαμε να διαθέσουμε χρόνο από την δουλειά μας, από την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή αλλά και χρήμα.
        Ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε με βάση τις δυνατότητες του. Πορευτήκαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε όλη αυτή την πορεία. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ΟΜΑΔΑ που με βάση το αποτέλεσμα ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες και φιλοδοξίες.
        ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΑΙΚΤΕΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ γίναμε μια οικογένεια που ναι μεν αντιμετώπισε και προβλήματα – όπως κάθε οικογένεια – αλλά τα ξεπεράσαμε και κατακτήσαμε την ΚΟΡΥΦΗ.
        Αρχίσαμε ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό και να που μετά από 8 μήνες φτάσαμε στον απόλυτο προορισμό. Όμως το ταξίδι έχει και ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
        Δηλώνουμε λοιπόν ότι το ΤΑΞΙΔΙ συνεχίζεται. Είμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση στης ΙΣΤΟΡΙΑΣ, την άνοδο στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ. Ούτε ο πιο αισιόδοξος από εμάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό κάποτε θα γινόταν.
        Έχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια για να το πετύχουμε. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά μάθαμε πια στα δύσκολα και θα πορευτούμε με αυτό. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΑΙΚΤΕΣ  προχωράμε για πιο ΨΗΛΑ. Στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ και καλούμε όλους ΕΣΑΣ που σίγουρα νιώθετε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τα επιτεύγματά της να στηρίξετε την προσπάθειά μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ο Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ σας χρειάζεται. Χρειάζεται την όποια βοήθεια μπορεί ο καθένας με βάση τις δυνατότητές του να προσφέρει.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ  ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ .    ΣΤΗΡΙΞΤΕ  ΤΟΝ  Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟ .
Αράχωβα ,  02/05/2012
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: