Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Σταθάς

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ORCHOMENOS-PRESS

Ακούγονταν για μέρες και τελικά είπε το «ναι»! Ο νεότερος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και ένας από τους σταθερότερους πολέμιους του Μνημονίου σε πανελλαδικό επίπεδο, ανταποκρίθηκε στο κοινό κάλεσμα της Ανανεωτικής Κίνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι ένας εκ των έξι Υποψηφίων Βουλευτών στις προσεχείς εθνικές εκλογές στο Νομό μας.
Καθοριστική υπήρξε η επιμονή του βετεράνου αγωνιστή της Αριστεράς κ. Μανώλη Γλέζου με τον οποίο συνδέονται με φιλία και αμοιβαία εκτίμηση, από την περίοδο όπου πρωτοξεκίνησαν ένα κοινό αγώνα για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανά την Ελλάδα.
Ο κ. Γιάννης Σταθάς είναι – όπως το έχουμε αναφέρει ξανά – μια προσωπικότητα που σ` άλλους «θυμίζει» … σύγχρονο «Δον Κιχώτη» και σ` άλλους σύγχρονο «Επαναστάτη». Εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε απλά… ΑΓΩΝΙΣΤΗ, για τον ίδιο και για τους άλλους!
Γιάννη, το «Orchomenos Press» σου εύχεται «καλή επιτυχία»!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ! ! ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Χριστίνα είπε...

Όσο καιρό σε "ξέρω" φίλε Γιάννη,διαπίστωσα μια εξαιρετική ηθική, έναν αυθεντικό άνθρωπο, κι έναν ακούραστο αγωνιστή...Είμαι πολύ υπερήφανη που έχω αξιόλογους φίλους σαν και σένα..!!Κράτα τη σημαία ψηλά...Από καρδιάς εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!!!!

Μ.SID. είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙ!!!! ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΗΔΙΟΤΕΛΩΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ.