Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τώρα σπεύδουν για τις εξορύξεις. Τα ιθαγενή δουλικά θα εξαργυρώσουν τα τριάκοντα αργύριά

Ευχαριστώ τον Πέτρο Δημητρίου για την αποστολή του κειμένου

ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: elkeda.gr

-Όταν μεθοδευόταν η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ από το ανδρείκελο  Παπανδρέου, φώναζα -με την αφοπλιστική αποδεικτική της απλής λογικής- για την ολοφάνερη σκοπιμότητα των ενεργειών του θλιβερού ενεργούμενου, και βρήκα ώτα κλειστά. Κάποιοι υπεύθυνοι που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να μας προστατεύουν από τέτοιες καραμπινάτες προδοτικές πράξεις  έκαναν επερωτήσεις στη Βουλή  για τα δελφίνια του Αττικού πάρκου.
-Όταν μιλούσα για την ΑΟΖ και τις μεθοδεύσεις για να μείνουμε στην απ’ έξω από τη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που μας καθιστούν ισότιμους  -τουλάχιστον, αν όχι από θέση ισχύος- συνομιλητές  στη διπλωματική κονίστρα  και όχι καρπαζοεισπράκτορες του σήμερα, αυτοί που έπρεπε πριν από εμένα να ασχολούνται με το θέμα γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, η υποχρέωσή τους και το καθήκον τους (το παρατράβηξα ε; τι είναι ετούτο;) το αγνοούσαν αρχικά και στη συνέχεια,  κώφευαν. Τώρα …διαβάστε στη Δανειακή ποιος παίρνει το λουφέ.

-Όταν με πραξικόπημα δινόταν στον ΥΠ.ΟΙΚ. η εξουσιοδότηση να υπογράφει τα μνημόνια χωρίς να περνάνε από τη βουλή, οι αρμόδιοι αντιπρόσωποί μας εξανέστησαν και την επομένη το βούλωσαν. Ουδείς  παραιτήθηκε. Τότε τι και γιατί καταγγέλλεις, περίγελο; Για το θεαθήναι.  Πού θα φτάναμε; Ηλίου φαεινότερον.  Εδώ που είμαστε σήμερα, στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. (και τι θα γινόταν;  θα με ρωτούσες… θα έσωζες την υπόληψή σου, ανόητε!).
-Όταν από το 1ο μνημόνιο απεμπολούσαμε το δικαίωμα συμψηφισμού χρεών μας  με δικές μας απαιτήσεις από πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικά δάνεια (αυτό σε καλό θα μας βγει για άλλο λόγο, ψιλά γράμματα…) κάποιοι αρμόδιοι το αγνοούσαν ή σφύριζαν αδιάφορα την ίδια στιγμή που παρίσταντο στας Ευρώπας στα δικαστήρια για αντίστοιχες υποθέσεις για να έχουμε τα πειστήρια της αντιστασιακής δράσης τους. Η ίδια αντίσταση ασκήθηκε και στο γήπεδο της Παρτιζάν Βελιγραδίου στον αγώνα με την ΑΕΚ σε συμπαράσταση προς τον σερβικό λαό για την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ.   Σήμερα αυτοί οι ίδιοι αντιστασιακοί είναι συναγωνιστές με τον Ριχάρδο Σωμερίτη και άλλους πολλούς της κάστας των  υπέρμαχων των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ.  Αυτοί οι βομβαρδισμοί σήμερα γίνονται κατά της Ελλάδας, με άλλο τρόπο, οικονομικό, πάντως την  ισοπέδωση επιφέρουν και στον τόπο μας. Η στάση του ελληνισμού έτσι θα περνούσε, Και οι αντιστασιακοί υπερθεματίζουν, «ρίξτε κι άλλο». «Αναπόφευκτο».
-Όταν πέρναγε το μεσοπρόθεσμο και τις πλατείες πλημμύριζαν οι «μαλάκες»,  κάποιοι έριξαν στη αγορά των καταναλωτικών, και προς κατανάλωση, ζώων τα στημένα, και  κάποιοι άλλοι αντιστασιακοί έβγαζαν λόγο στη Βουλή για το σάπιο καθεστώς του… ποδοσφαίρου.
-Όταν η συζήτηση έπρεπε να επικεντρωθεί και να μονοπωλείται γύρω από τα συνεχή πραξικοπήματα 1ο μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο, Εφαρμοστικούς νόμους, εκβιαστικές πρακτικές των κυβερνώντων και των ΜΜΕ,  η θέση των αντιπροσώπων προστατών μας ήταν «Άντε πάλι με το μνημόνιο, είπαμε είμαστε εναντίον…»  δηλαδή  άντε πάμε παρά κάτω  σε τίποτα πιο ενδιαφέρον. Το ποιος ήταν εναντίον του μνημονίου...
-Όταν ο τόπος συρόταν στην παράδοση και την εξαθλίωση κάποιοι έκαναν επερωτήσεις στη Βουλή για να σώσουν τους κακόμοιρους τους  φαντάρους μας  από τους στρατιωτικούς ιερείς και την φοβερή προσηλυτιστική δράση τους.
-Όταν έπεφτε ο Γιώργος από τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου, κάποιοι στήριξαν την παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου και υποστήριξαν το δόγμα του «αναπόφευκτου» με σκεπτικό …ε! αφού τα πράγματα έφτασαν εδώ, πρέπει να δεχτούμε -τις επιταγές των ξένων και των νταβάδων μας-  για να πάρουμε την 6η δόση και να μείνουμε στην Ευρώπη  ( για τα οποία «πράγματα» τίποτα απολύτως δεν έκαναν οι κύριοι αυτοί να τα αποτρέψουν ή να τα πολεμήσουν, απλώς περίμεναν να φτάσουμε εδώ και τώρα να το παίζουν και τιμητές). Και βασιλικότεροι του βασιλέως μετέθεταν, τα παπαδοπουλάκια, τις εκλογές στο απώτερο μέλλον, διότι αυτοί οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα από εμάς τους άλλους και τον ανώριμο λαό, το τι μας πρέπει. Και έκτοτε συστρατεύτηκαν και επισήμως με την νέα Χούντα, όχι των συνταγματαρχών πλέον, αλλά τη Χούντα των εργολάβων και των καναλαρχών. Των οποίων,  τρόφιμοί τους έχουν γίνει.
-Όταν σήμερα ολοκληρώθηκε το έργο με τη νέα Δανειακή και το νέο PSI,  παραδόθηκε  η χώρα στην τραπεζική γερμανική Κατοχή (συντόμως ίσως  και αμερικανική)  και  συγχρόνως ισοπεδώθηκαν  τα εργασιακά, κάποιοι κύριοι επιχαίρουν για την εξέλιξη και υπερθεματίζουν για την αναγκαιότητα αυτών των επιβολών,  αναθεματίζουν δε, διότι ότι  ο Παπαδήμος εμποδίζεται  στο έργο του από τα συνδικάτα…   αλλιώς θα ερχόταν η ανάπτυξη. Προς το παρόν κάποιοι λίγοι είναι άνεργοι, κάποιοι λίγοι απολύονται και  ακόμα λιγότεροι αυτοκτονούν. Τα 400 € στο μισθό στο 8ωρο τα ’χουμε  σίγουρα -για κανα τρίμηνο ακόμη- το 8ωρο δεν είναι τόσο σίγουρο.  Και οι χειρότεροι απ’ όλους,  οι συνταξιούχοι, δεν πεθαίνουν γρήγορα όταν βγαίνουν στη σύνταξη (παράπονο του κ. Λοβέρδου). Οι κύριοι αυτοί, αντιστασιακοί,   δηλώνουν ότι θα σεβαστούν τις υπογραφές της  παράνομης κυβέρνησης των νεοδωσίλογων.  Και  έκτοτε συστρατεύτηκαν επισήμως και με τη νέα Χούντα και με τη νέα Κατοχή. Χούντα και Κατοχή. Μαζί.
   
  Ο  λαός και η  Ελληνική Πολιτεία δεν αναγνωρίζει καμία υπογραφή των πραξικοπηματιών, των αντισυνταγματικών και παράνομων κυβερνήσεων Παπανδρέου – Παπαδήμου ή  όποιας άλλης συναινέσει  με αυτές.  Οδηγός μας το Άρθρο 120 του Συντάγματος της χώρας.

     Αν, όποτε  και όταν διώξουμε τους κατακτητές, ποιος θα προηγηθεί στην κλήτευση από τους προδότες, τους χολερικούς εισαγγελείς  και τους χαβαλέδες, τους «δικούς» μας  που σήμερα μας πουλάνε πνεύμα, μας ξεπουλάνε, μας λοιδορούν  και  μας εξευτελίζουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: